Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp kötü bir performans göstermedi sadece Oda insanları heybetli çizme veya güzel savaş çizmeye olan yönelimini bırakmış istese uzatamaz mı? Uzatır ama garp için olabilecek en kötü durumu seçti yetmedi Koby'i kullanarak yara aldı hani adamın kabiliyet eksikliginden kaynaklanan bir durum değil, WB gibi ileri gidebilme şansı yok mesela WB dedigin adam Kuzan ile baş başayken Jozu tarafından kurtarılan, filosu olan bir adam, Garp asla bu avantajlara sahip olamadı
 
Adam güçten düşmüş haliyle Aokiji'nin yanında müptezellerle de dövüşüyor. Üstüne handikap yiyor ve bu bölümde de hengame esnasında yenildiğini öğreniyoruz. Kalkmış zirvesinin şu anki Aokiji'den güçsüz olduğunu iddia ediyorsun. Zirveyi bırak şu haliyle boş adada teke tek atsalar Aokiji ne bok yer o belli değil daha. Performansı serinin zirve üçlüsünden biri olduğu düşünüldüğünden kimseyi tatmin etmez. Aokiji, Akainu kıyası yapılacağından değil. Onlara her türlü gömermiş.
Bunun efsane diyebileceğimiz adam için başarı olmadığını anlatıyorum .

Şu an sırf karnına bir kılıç girdi diye mi bu kadar zayıfladı .
Olmamalı böyle bir güç düşüşü .

Deprem meyveli Whitebeard 50 ayrı saldırı yedi yıkamadılar adamı . Sengoku ağzı açık bu halde bile nasıl bu kadar güçlü diye veryansın ediyordu .

Garpın bu adamlarla kıyaslanacak neyi kaldı fiziki gücü dışında . Çünkü hakisi de yetersiz kaldı .

Aokiji Garp ile teke tekte dövüşse Garpın kendisini bitirecek bir güç göstermediği ortada .

Şu seriyi bunca yıl takip ediyorum Garp benim için en büyük hayal kırıklığı ve yanlış öngörüdür
 
Moria ve perona olaya dahil olup Garp ile birlikte ortadan kaybolmuşlardır kesin ama biz bunu herhalde 1 seneden önce öğrenemeyiz.
 
Senaryo Kuzan ve Shiryu'yu harcamaya yönelik olsaydı Garp'In yanında çekirdek çitleyenler değil Sengoku ve Tsuru olurdu.Oda, Garp'ı zaten en başından harcamaya hevesliydi.

Herşeyi birlikte yapan Sengoku ve Garp'ın birbirlerinden haberlerinin olmaması gibi saçma bir senaryoya maruz kaldık.Buradan bile Garp'In harcanacağı belliydi.
 
Körün Amiral olduğu ortamda arkadan saldırmak diye bir şey yok bu seride maalesef. Adanın öbür ucunda kim var kim yok görüyor millet, Akainu orada göremediyse ona eksi yazar.
Akainu yere düştü de bu birazcık seyirci için yapıldı. Oda bunu düşünmedi ama. Sonraki sahneleri bilirsin çoğu karede Sakazuki'de kan veya çizik bile yok. Oda çizmeyi unuttu. Adam zaten savaşmaya devam etti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık