Hocam forum kariyerine çok kötü başlamış oldun bu yorumla. Bu amiralciler çok tehlikeli adamlar dikkatli ol sensey falan görmesin bu yorumunu...nika kralım tanrım amirali tokat manyağı yapacak yonkou gücünü gösterecek bize çok yaşa nika garpında ölmesi iyi olur oradan kazanıp çıkması çok saçma
Beni tatmin etmedi ama Titanik kaptanlar İmpel Down'da savaşlordları ve Shiki gibi isimlerle aynı yere kapatılmış kişiler ve o kısmın en güçlüleri ve tüm bunları meyvesiz yaptılar şimdi meyve güçleride var bence hepsi en az Jack seviyesinde ve Garp 4'ü ve Kuzan ile savaşıyor ve Koby ile saldırmasalar savaşı önde götürüyordu. Bu bölüm onlara naptığını bilmiyoruz belki yine bir numara ile kılıcı sapladılar.Neden ? Şu an dövüş nasıl ilerledi .
Garp adaya gelir Kuzanı yerin dibine yollar
Wolfu paketler .
Kuzan geri çıkar o ara Shiryu Garpı bıçaklar .
Garp ile Kuzan yumruk tokuşturur . Sonrasına Kuzan buzdan kılıcı Garpa saplayıp buza çevirir ve Garp paket olur .
Kaido tüm adayla 63 bölüm , WB marinefordda 20 bölüm dövüştü .
Nasıl Garpı bu kefeye koyalım? Bu performans kimi tatmin etti ?
Hikayenin devamında kaybetme ihtimalimiz yok. :d Şu an için ne olduğu belli değil, Adadan çıktığına dair bir bilgi yok, ancak çıkmadığına dair bir bilgi de yok. Kaderi bilinmiyor, @Smoker bu durumda çıkma ihtimaline binaen çıkamaz diyenlere de bi fatura kesmemiz gerekmiyor mu?@Siyah Ateş unutma bak kodluyorum; 47 Ronin
Niye izin veriyor? Olay yine saçma yerlere gidecek işte, Garp'a yakışmadı böyle bir dövüş sonu. Oda berbat işledi.Sıkıntı ama kendisi bilerek izin vermiş olabilir. Bakalım Garp ile Aokiji olayını nasıl işleyecek. Garp'ın izin vermiş olma ihtimali yok mu?
WB arkadan saldırdı savaş alanında. Adamın gücü yaşlı da olsa zirve. Başka bir senaryoda Sakazuki de öldürebilirdi. Zaten 2 delik açtı. Yaşlı WB net Yonko seviyesi.WB ile savaştı zaten Akainu? En son söverek aşağı düşüyordu.
Garp'a çizeceği son bu değildir de, ben bu kadar gerizekalıca bir aradan çıkarma görmedim. Hani dümdüz oradan kaçsalar ne fark edecek?Tadım çok fena kaçtı ya Luffy'nin meyvesinin değiştiği bölümü yaşıyorum tekrardan. Garp'a çizeceği son bu kadar kahpece olmamalıydı.