Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağır küfür edicem tutuyorum kendimi sen gel 25 sene boyunca bu adam hakkında hype yarat Korsanlar Kralının belalısı yap Marineford da racon kestir Tanrı Vadisinin baş kahramanı haline getir yan karakterlerin anlattıklarıyla bu adamı bu kadar şişir sonra gel böyle saçma bir savaş yaz ve böyle bir sonla bu savaşı bitir yahu ölseydi daha iyiydi bune. Aokiji diyelim ki Garp ölmesin diye dondurup kurtulmasını sağlasın bunu düşünsem bile çok saçma bu kadar yatırım yaptığı bir karakterin o adada böyle kurtarılmaya ihtiyacımı vardı. Adadan çıkamaz diyordum ama yanında hiç kimseyi götüremeden bu kadar rezil bir halde kaybedeceğini hiç beklemiyordum. Tanrı vadisinde bostan korkuluğuydu heralde Garp. Ölüm döşeğinde ki Beyazsakal Marinefordu ikiye yarıyordu yazarın aynı torbaya soktuğu Garpın Arı Kovanında ki tek icraati Sanjuan Wolfu denize atmak. Oda aklını yitirmiş
 
Elin Tontattalarına elli bölüm ayırıp şu adadaki dövüşü hızlıca geçemezsin ya.

Hayır bir de bu herif isteyince gayet güzel dövüş çiziyor Luffy vs Katakuri gibi. Sırf istemediğinden çizmiyor.
 
kayboldu dediği için ölmeyecektir. umarım karakteri hapis alıp dünya hükümetine koz olarak falan kullanmazlar bundan daha aşağılayıcı bir şey olamaz garp için onun yerine öldür daha iyi.
 
Şimdi aldığım yeni bir bilgiye göre Japonya'da bu hafta Buz Devri'nin yeni filmi vizyona giriyormuş. Garp reis o yüzden güme gitmiş. Film vizyondan kalkınca şovunu yapacak reis.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık