Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal tayfasının yarısı hasarsız Garp yiyor. Karasakal tayfası aynı anda kaç Garp'ı alır acaba?
 
Garp olayı hala içime sinmiyor. Sıkıntı gücü değil, 2 bölümde harcanması veya harcama şekli de değil. İnsana geçmiyor o duygu. Bu seride ayyaş Ray örnek verilebilir, çok az süre alıp, her defasında bize bir şey hissettirdi. Shabondy de şov yaptı, mf sonrası luffy ile şov yaptı. 2 yıl sonra yine ağırlığını koydu. O değeri hissettik sonuna kadar. Naruto'dan kagelerden örnek vermem gerekirse, Garp bizim için ana karakter için bir 3.hogake sarutobi ya da Ero sennin jiraiya gibi bir şeydi. Jiraiya nasıl indi, hepimize o duygu güç nasıl yansıdı. Öğrencisiyle savaştı. Her şeyi diğer öğrencisi naruto'ya bıraktı. Fb olayları Nagato çok iyiydi. Kuzan ile geçmişini biliyoruz ama çok kötü işledi ya. Sarutobi yaşlıydı, güçten düşmüştü ama oruchimaru'ya karşı iyi performans verdi yine. Anbular başka ninjalar yorumlarıyla dezavantajlarını bize yansıttılar. Garp da Mf de Ace için ölseydi, daha epik olurdu, Wb ile beraber ölürdü, yeni çağ yeni Korsanlar vurgusu iyi olurdu ya da Lufy için ölseydi. Koby bu hikayede merak edilen karakterler arasında ilk 100e bile girmez. Luffy ile paralel bir hikayesi de yok. Seride coby işlemedi bile. Cobyden sasuke olmaz. Duygu geçmedi, tarafsız okudum en ufak duygu geçmedi. Garp'ı aradan çıkarıp coby parlayacak şekilde 10 farklı senaryo yazılabilirdi. Coby de o Garp ölürken yeni kahraman olarak doğardı. Off panel aradan çıksa coby de o olaydan sonra kahraman diye anılsa, hayal gücümüzü konuşturur daha mutlu olurduk. Coby öncesinde kahraman olması da geçmedi, kahraman biri gibi değil acemi toy bir çocuk gibi davrandı.


Şunu fark ettim op de ne kadar az şey görürsen dünyası geniş ve bizim hayal gücümüze kaldığı için dsha çok mutlu oluyorum, karskterleri gördükçe soğuyorum, en güzel örneği Vega diyebilirim.
 
Kuzan buzuyla garpı delip geçmemiş olabilir belki sadece vücudunun üstünden buz yapmıştır sanki delmiş gibi. Nedense hala içimden bi ses kuzan iyi biri diyor, garpı yaşatıcak bi şekilde
 
Keşke Garp ve Sword tayfasına daha çok zaman ayırsaydı seride. Denizciler arasında iyi karakterler var ama ana karakterimiz korsan olduğu sürece denizciler hep tehdit hep kötü karakterler olarak çizildi.

Sword tayfasına bu kadar geç yer vermek yerine biraz daha odaklansa güzel olurmuş. Koby üzerinden güzel işleyebilirdi. Denizci odaklı bölümler cidden seride çok az kaldı.
 
Kuzan buzuyla garpı delip geçmemiş olabilir belki sadece vücudunun üstünden buz yapmıştır sanki delmiş gibi. Nedense hala içimden bi ses kuzan iyi biri diyor, garpı yaşatıcak bi şekilde
Oda gerçekten Garp ı öldürmek isteseydi öldüğünü belirtirdi.İlerleyen sayılarda bu karakteri kullanmak için derin dondurucuya koymuş oldu Kuzan sayesinde.Luffy tayfası kurtaracaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık