Hemen geldin oltaya xdTüylü zincir tayfası yine uyumadan hayal görüyor...
Hemen geldin oltaya xdTüylü zincir tayfası yine uyumadan hayal görüyor...
Sizin komik halinizi ortaya çıkarıyorum diyelim... :SHemen geldin oltaya xd
Mantıken Sabondy'de yaşanan olayın,bir daha yaşanılmaması gerekiyor.Şuan tam Kizarudan intikam alma zamanı,öyle hakisiz çaylaklara zorbalık yapmakla olmuyor.İkisi de aslında ama hangisi daha büyük dersen tabi dayak atmaları daha büyük olay olur. Lakin dayağı yerler gibi geliyor bana.
Kizaru'nun dayak zamanı çoktan geldi.Mantıken Sabondy'de yaşanan olayın,bir daha yaşanılmaması gerekiyor.Şuan tam Kizarudan intikam alma zamanı,öyle hakisiz çaylaklara zorbalık yapmakla olmuyor.
Fakat Satürn dede ve egghead kıyılarında görülen Teach gemisi işleri bozuyor.
Seraphimlerde var daha. Onların işinin bittiğini sanmıyorum. Teach'in gemisinde de Lafitte banko vardır da arıkovanında görünmediği için Devon'da olabilir. Bunlar birini kaçırmak için gelmişlerdir sadece. O da Robin ya da Vega'dır diye düşünüyorum.Mantıken Sabondy'de yaşanan olayın,bir daha yaşanılmaması gerekiyor.Şuan tam Kizarudan intikam alma zamanı,öyle hakisiz çaylaklara zorbalık yapmakla olmuyor.
Fakat Satürn dede ve egghead kıyılarında görülen Teach gemisi işleri bozuyor.
Yetmedi mi dayak yedikleri? Zirve tayfayi indirdiler. WB'nin izindeler. Bence saçma olur artık.Luffy ve zoro yılın dayağını yiyecek.
Tayfanın bam bam gitmesi daha saçma olur. O zaman bugünden ilan edelim tayfanın KKlığını bitsin. Neyin zevkli dövüşünü izleyeceğiz/okuyacağız biz? Zaten her dövüşlerinde bildiğimiz bir dövüş izliyoruz/okuyoruz. Kazanacaklarını bildiğimiz için. Bari dişli olsun.Yetmedi mi dayak yedikleri? Zirve tayfayi indirdiler. WB'nin izindeler. Bence saçma olur artık.
Saturn reisin kaybetme ihtimali zaten yok.Tayfanın bam bam gitmesi daha saçma olur. O zaman bugünden ilan edelim tayfanın KKlığını bitsin. Neyin zevkli dövüşünü izleyeceğiz/okuyacağız biz? Zaten her dövüşlerinde bildiğimiz bir dövüş izliyoruz/okuyoruz. Kazanacaklarını bildiğimiz için. Bari dişli olsun.