Kaçma sinyali şu sumocu tarafından verildi ya. Çok üstünde durmadan kaçmalarını bekliyorum ben. Sonuç vermeyen sürtüşme yaşanır en fazla.Saturn reisin kaybetme ihtimali zaten yok.
Kaçma sinyali şu sumocu tarafından verildi ya. Çok üstünde durmadan kaçmalarını bekliyorum ben. Sonuç vermeyen sürtüşme yaşanır en fazla.Saturn reisin kaybetme ihtimali zaten yok.
Olası Saturn karşılaşması Grosei'nin kaybedişini değil, Groseinin ne kadar güçlü olduğunu anlatacak, anlatacak ki; ne bu Tanrı Nika'yı tokatladı falan deyip, yeni bir düşmana yükselecek okuyucu. Yoksa Nika ile beraber Luffy rakipsiz algısı oluşacak, bunu yazarın kendisi de istemez.Kaçma sinyali şu sumocu tarafından verildi ya. Çok üstünde durmadan kaçmalarını bekliyorum ben. Sonuç vermeyen sürtüşme yaşanır en fazla.
Saturn kameralara saldıran silüet mi?Saturn reisin kaybetme ihtimali zaten yok.
Bilmiyorum, öyle bir silüetin varlığındna bile haberim yok. En son bunlar gölge canavarlara dönüşmüştü, çok bilmiş bölümlerini baya unuttum sanırım ben :dSaturn kameralara saldıran silüet mi?
Olması gereken bu. Karasakalda aynısını yapacak karanlığı ile. Malum detaylı savaşı sadece tayfaya çizdiği için hala bilinmez olan güçleri tayfa ile karşılaşmalarında göstererek o güçleri daha iyi anlayacağız.Olası Saturn karşılaşması Grosei'nin kaybedişini değil, Groseinin ne kadar güçlü olduğunu anlatacak, anlatacak ki; ne bu Tanrı Nika'yı tokatladı falan deyip, yeni bir düşmana yükselecek okuyucu. Yoksa Nika ile beraber Luffy rakipsiz algısı oluşacak, bunu yazarın kendisi de istemez.
Teach ölümsüz olsa daha iyidi :dOlması gereken bu. Karasakalda aynısını yapacak karanlığı ile. Malum detaylı savaşı sadece tayfaya çizdiği için hala bilinmez olan güçleri tayfa ile karşılaşmalarında göstererek o güçleri daha iyi anlayacağız.
Kaybetme ihtimali yok dedin ya Egghead ile nasıl bağlantı kurdun onu merak ettim.Bilmiyorum, öyle bir silüetin varlığındna bile haberim yok. En son bunlar gölge canavarlara dönüşmüştü, çok bilmiş bölümlerini baya unuttum sanırım ben :d
Satur, Kizaru ile Çok Bilmiş'e geliyor. Olası Luffy Saturn karşılaşmasına istinaden yazdım onu.Kaybetme ihtimali yok dedin ya Egghead ile nasıl bağlantı kurdun onu merak ettim.
Bu siluetten bahsediyordum.
Eskiden senin gibi düşünüyordum da Garp’ın iki bölüme ölmesiyle birlikte benim bu konudaki fikrim değişti.Olası Saturn karşılaşması Grosei'nin kaybedişini değil, Groseinin ne kadar güçlü olduğunu anlatacak, anlatacak ki; ne bu Tanrı Nika'yı tokatladı falan deyip, yeni bir düşmana yükselecek okuyucu. Yoksa Nika ile beraber Luffy rakipsiz algısı oluşacak, bunu yazarın kendisi de istemez.
Tamam tamam. Şimdi anladım.Satur, Kizaru ile Çok Bilmiş'e geliyor. Olası Luffy Saturn karşılaşmasına istinaden yazdım onu.