Ondan ancak yımrık koby olurArtık yumruk koby izleriz.
Ondan ancak yımrık koby olurArtık yumruk koby izleriz.
Kara Kol Zephyr.O mu değil de seride Garp gibi yumruk atan yok. Seride gerçek manada unvanının hakkını veren bir uzva sahip. Yumruk garp, karabacak sanji, kızıl bacak zeff... Var mı başka?
Teach de orada olacak galiba ?Oda karakterli bir mangaka gibi hakkını vererek çizse tayfa şu an en zevk vereceği dönemde. Gömemeyecekleri oluşum neredeyse yok. Hepsi belli bir seviyenin üstünde. Yonko tayfası vs Saturn + Kizaru içeren denizci filosunu adam akıllı çizmek demek okurların zevkten binbir köşe olması demek zaten. Tabi Oda'da o gt var mı desen yok derim.
Onu mangada görmedik diye dahil etmedim. Sanki kaptan kuro'nun da bir lakabı vardı. Ryuma da kılıcını karatması sebebiyle Kılıç Tanrısı unvanının hakkını veriyor diyebiliriz.Kara Kol Zephyr.
Bin Planlı Kuro.Onu mangada görmedik diye dahil etmedim. Sanki kaptan kuro'nun da bir lakabı vardı. Ryuma da kılıcını karatması sebebiyle Kılıç Tanrısı unvanının hakkını veriyor diyebiliriz.
Eğer son sahnede Garp'ı öyle görmeseydik muallakta kalırdı, fakat oradan çıkabileceğini düşünmüyorum.Şu iddialar için de erken davranıldı bence. Daha neyin ne olduğu net olarak belli değil.
Hocam sence Garp Luffy'yi görmeden ölür mü? Bence Oda dram kasmak için bu fırsatı kaçırmaz.Eğer son sahnede Garp'ı öyle görmeseydik muallakta kalırdı, fakat oradan çıkabileceğini düşünmüyorum.