Pizarro'yu imparator vekili sandılar desek, Garp adamın alnının ortasına vurmuş, Koby OPMan'deki Saitama gibi adamın koluna vurmuş, adam hala ayakta, indirememişler, vekili bile indiremiyorlar, nerden baksan yanlış önermeBölümde imparator yok ki xd
Çok gereksiz bir feda ediş koskoca garp bir kişi indiremedi. Koskoca garpGarp flashback'teki yaşlı adam ve bebek hikayesinde bile mesajını vermiş. Yaşlıların bir gözü topraktadır ama gençlerin potansiyeli sınırsızdır deyip kendini yaşlı olarak feda edip gençlerin önünü açmış.
Kuzan'ın da Garp'ın da çok ciddi olduğu söylenemez gibi duruyor. Garp için 2. raund olmazsa Shiryu tarafından hasar verilip Kuzan karşısında çok ciddi olmayan ama yine de kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen biri olarak hatırlanacak.
Eşşeğe mitik zoan veren adamdan ne beklersin ki?Karasakal ne vizyonsuz adammış dev adama dev meyvesi vermiş.
Umarım Karasakal’ın dev meyvesi ile Red Line’ı yıkma gibi bir planı vardır yoksa bu meyve dağıtımlarını çok aptalca yapmış.
Roger'ı da görmedikŞu ana kadar gorduklerimize göre savaşıp da sırtı yere gelmeyen veya yerde yuvarlanmayan tek karakter Beyaz Sakaldir. Garp da yerlerde süründü ve öldüye yakın.
Amiraller teker teker Monkey D.Ailesini deliyor.Dostum beni bilen bilir. 15-20 yıldır, Star TV'deki OP zamanından beri korsan & yonko fanıyım. Bu bölümle beraber Amiral > Yonko olduğunu kabullendim. Yıllarca yanılmışım.