Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088: Son Ders

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 110 58.2%
  • Orta

    Kullanılan: 41 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 20.1%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp bu halde gidici bir ihtimal ölmeyecek kuzan kurtaracak olsa bile hükümet Savasina kadar gözükmeyecektir.

Kuzan plani oldugu için katilmis olabilir veya gemileri yakmis olabilir. Bunu luffy vs. BB'de görücez.

Garp nötr oldugum karakter, adaya giris saglam olsada oda gerisini getiremedi hikayenin ancak koby'i kazanmis oldu. Teknikleri onunkine benzer olursa koby saglam güçlenebilir.

Haftaya ara sonra 1 bölüm sonra yine ara var. Ondan sonra normal seyrinde gidicek. Oda'nin çok oyalanacagini sanmam. Seraphimlerin durumu ne bilmiyoruz ancak kizaru direk aksiyona girebilir. Egghead geçis adasi gibi duruyordu ancak luffy ve denizciler arasinda simdiye kadarki en ciddi vs'ye sahne olucak gibi. G5 süresi problem onun haricinde sadece luffy için kizaru ve satürn'ün yeterli gelecegini sanmam ki zoro, Sanji, jinbe ve digerlerini saymiyorum. Diger sorun seraphimler, g5'e dayanabileceklerini sanmam ancak Sanji ve zoro'nun ne yapacagini görücez. Satürn geldiginden her türlü düsmanlar. Vegapunk övünüyordu, gözünün önünde parçalasalar fena olmaz. Cp'ler de var, taraf degistirebilirler ancak tayfaya sorun olacagini sanmam. Gelen denizcilerle koramiraller olabilir. Ancak tayfanin digerleri için artik sorun olmamali.
 
Garp flashback'teki yaşlı adam ve bebek hikayesinde bile mesajını vermiş. Yaşlıların bir gözü topraktadır ama gençlerin potansiyeli sınırsızdır deyip kendini yaşlı olarak feda edip gençlerin önünü açmış.

Kuzan'ın da Garp'ın da çok ciddi olduğu söylenemez gibi duruyor. Garp için 2. raund olmazsa Shiryu tarafından hasar verilip Kuzan karşısında çok ciddi olmayan ama yine de kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen biri olarak hatırlanacak.
 
Garp en son havadayken yumruk atıp yere doğru süzülüyordu o arada gülüyordu gözleri yaşlı şekilde . 2 sahne sonra yerde aynı şekil gülüyor ama omzunda koca bir buz şarkıyı .

muhtemelen aşağı düşerken Kuzan sarkıt oluşturdu ve Garp onun üzerine düştü . Sonrası malum .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık