Garp'a olan saygısından bıraktı çünkü aynısını Luffygillere yapmıştı.Luffy'i dondurup öldürmemiştiKuzan denizi dondurma imkanı varken koby'lerin kaçmasına izin verdi. Reis hala plana sadık kalıyor.
Garp'a olan saygısından bıraktı çünkü aynısını Luffygillere yapmıştı.Luffy'i dondurup öldürmemiştiKuzan denizi dondurma imkanı varken koby'lerin kaçmasına izin verdi. Reis hala plana sadık kalıyor.
Ben hala bir planı olduğunu düşünüyorum. Bana garp'da bunu anladı gibi geldi.Garp'a olan saygısından bıraktı çünkü aynısını Luffygillere yapmıştı.Luffy'i dondurup öldürmemişti
Garp'ın genetiğinde yok o çıkar aklından sığır geldi sığır gitti hani Luffy gibi rakibi test etmeden dalıyor .Anı yaşa geri adım atma ,Son lafını dedi . Luffy'nin dedesi yav Garp.Ben hala bir planı olduğunu düşünüyorum. Bana garp'da bunu anladı gibi geldi.
Kuzan denizi dondurma imkanı varken koby'lerin kaçmasına izin verdi. Reis hala plana sadık kalıyor.
Sanji'nin planına dönmesin bu mevzu.Ben hala bir planı olduğunu düşünüyorum. Bana garp'da bunu anladı gibi geldi.
Nasıl Luffy fanısın sen ? pek de bir şey istemiyormuşsun insan Luffy, Garp'ı geçsin der.