Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088: Son Ders

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 110 58.2%
  • Orta

    Kullanılan: 41 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 20.1%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkatli bakınca düşünsene oğlun dragon, kankan Sengoku, halefin koby :( herif ölmeyi istemesin de ne yapsın? Teslim olmuş millet yokken bunlardan kurtulmak için. Bir torunu kalmış adam gibi o da korsan olup hükumeti yıkacak adama dönüştü. Şavaşırmış gibi yapıp ölmek istemesini anlıyorum.
 
Bölüm spoilerında Luffy’nin, Çokbilmiş Adası’nı kendi üssü olarak aldığı yazıyordu.Ancak bölümün sonunda daha farklı bir şey yazıyor?

Redon mu spoilerı yanlış verdi, tam yazamadı anlayamadım?
 
Bu arada bazı arkadaşlar Kuzanın Buz kalıbının Garpın yaralı yerinden girdiğini ve yarayı dondurduğunu yazmıştı ama dikkatli bakınca buz sol omzuna yakın bi yerden girmiş gibi görünüyor
 
ben garp dededen razıyım. Oda'nın hikaye örgüsüne kurban gitti yine de arı kovanı bölümleri boyunca kafamdaki garp gücünün ötesine geçti. 78 yaşında bu haldeyken gençliği ve tanrı vadisinde ki kahramanlığını okumayı merakla bekliyorum. Coby'yi severim ama bu saldırıyı bir bölüm önce yapsaydın be çocuk insan o kadar eğitimden sonra kendi gücünün nasıl farkında olamaz. neyse Luffy bi şov yapsın da keyiflenelim burada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık