Shanks Aramaki olayından sonra sen neye ikna oldun xdBu chapterdan sonra Amiral>Yonkou'ya herkes ikna olmuştur diye düşünüyorum.
Ya da Aramakinin Kaido hakkıñda söylediklerinden sonra xd
Shanks Aramaki olayından sonra sen neye ikna oldun xdBu chapterdan sonra Amiral>Yonkou'ya herkes ikna olmuştur diye düşünüyorum.
Bende ne kadar Amiral fanı olsamda en fazla Yonko=Amiral olur.Amiral>Yonko demek çok saçma bir iddia.Bu chapterdan sonra Amiral>Yonkou'ya herkes ikna olmuştur diye düşünüyorum.
Mesajı yanlış anlamışsın. hahaha. Koby yıllarca kimsenin yapamadığını 2 senede yaptı, Garp'ı öldürttü. Bunun gibisi 100 yılda bir gelir.Koby gibi eğitimden geçecek adam zor. Helmeppoda aynı eğitimi aldı. Sadece garpta değil alamet.
Dosta korku, düşmana güven veriyor, Çakma Sakura. Fiziksel olarak güçlenmiş, ama akıl hala yok.Mesajı yanlış anlamışsın. hahaha. Koby yıllarca kimsenin yapamadığını 2 senede yaptı, Garp'ı öldürttü. Bunun gibisi 100 yılda bir gelir.
Garp adam etmese o boyutta bir saldırı yapabileceğini kaç yıl sonra fark edecekti acabaDosta korku, düşmana güven veriyor, Çakma Sakura. Fiziksel olarak güçlenmiş, ama akıl hala yok.
Ace den sonra nasıl luffy değişmiş ise şu olaydan sonra da koby değişir. Değişmeli de mallık nereye kadar...Dosta korku, düşmana güven veriyor, Çakma Sakura. Fiziksel olarak güçlenmiş, ama akıl hala yok.
Yoo mesajından o anlaşılıyor. hahaha.Mesajı yanlış anlamışsın. hahaha. Koby yıllarca kimsenin yapamadığını 2 senede yaptı, Garp'ı öldürttü. Bunun gibisi 100 yılda bir gelir.
Bu Koby Luffy"i yakalayacağım,Luffy ile dövüşmeliyim triplerine girecek daha xdGarp adam etmese o boyutta bir saldırı yapabileceğini kaç yıl sonra fark edecekti acaba