Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MF'de 3 kere Luffy sayesinde Ace'in hayatı kurtuluyor yani Luffy dediğimiz eleman o alanda olmasa ilk anlardan itibaren hakkın rahmetine çoktan kavuşmuştu eysü hatta düşman bellediği adam oğlunun hayatını kurtarıyor :D Yani tam bir loser.
Luffy olmasa Wb'nin Ace'le kurabileceği tek kontak, Ace'in boynundan düşen kolyesinin boncuklarından birinin yuvarlanıp dibine denk gelmesiyle falan olurdu ancak.
 
İçlerinden biri amiral olan 5 kişilik grupla tek başına dövüşen kaç karakter gördünüz daha önce. Meyvesiyle asgari ücretli denizci uçuran Wb'ye, kıvama gelmemiş çaylak tokatlayan Kaido ve BM'ye ölüp adamın çaptan düşmüş haliyle 1 vs 5 atmasını küçümsemek boş beleş haterlıktan başka bir şey değil.
Çaylak dediğin adamlardan birisi Tanrı çıktı yalnız.Üstüne Kaido o Tanrıyıda yeniyordu Oda kurtardı Luffy’yi.
 
Ne açıdan baktığına bağlı. Ben her sahnede o üstünlüğü çok net gördüm. Ayrıca benim Garp’a bakışım bellidir. Garp Babalık ve Roger ile beraber çağın zirvesindeki isimlerden biridir. Ama Babalık yine de bir adım öndedir. Böyle düşünmemin sebebi de Garp’ın Babalık hakkındaki konuşmalarıdır. Şunu da söyleyim Garp da Akainutu Maribeforda çok rahat gömerdi. Sengoku kurtardı paçasını.

Daha önce söylediğim bir hususu da tekrarlayayım Babalıkı gömerek Garpı Garpı gömerek Babalıkı yükselemezsiniz tam tersi bu efsanelerin gücü birbirini yüceltir. Aksini konuşanlar saçmalıyordur. Misalden Babalık kendi kendini döverek mi Dünyanın En Güçlü Adamı unvanını aldı. İnsanlar oturup bunu düşünsünler.
Şu an millet zaten sidik yarışında bizde eğleniyoruz kendimizce bölüm bir çıksın daha da alevlenir. Ama MF'de ki WB'nin performansı gerçekten kötüydü erken sahalara sürüldü diyebiliriz bunun içinde.
 
WB vol 2 olacak gibin, burada da konu Koby.

Zaten, artık devir genjlerin ve supernova'ların, Garp'ın görevi burada biter ve yerini Koby'e teslim eder.
 
O çakal gibi garip gurabayı araya sokmamış, direk kendisi saldırmış yüzünün yarısını vererek çakala avans vermiş aslan yaralı olsa bile çakala kaybetmez mesajı vermiştir. Diğer tarafta ise çakal en güçlü hali ile yaralı bir aslanı bile yenememektedir. Sonra dediğin gibi bu acziyetinden dolayı hırs küpüne dönmüştür.
Çakallık derken ? Akainu nun söylediğinin hangisi yanlıştı pardon da ? Roger squ nun tayfayı katlediyor, wb bu adamı onun oğlu için savaşmaya getiriyor burada suçlu akainu mu oğlum dediklerine yalan söyleyen wb mi ?
 
Şu an millet zaten sidik yarışında bizde eğleniyoruz kendimizce bölüm bir çıksın daha da alevlenir. Ama MF'de ki WB'nin performansı gerçekten kötüydü erken sahalara sürüldü diyebiliriz bunun içinde.
@Dattebayo..! diyorum gerçi o biliyor da işin aslını şimdi kendini Garpı savunmaya kaptırmış, Adam hasta hasta. Serumla ilaçla ayakta kalıyor. Adamın ilk aldığı yara Squardo ikincisi kalbi teklediği için Akainu. Ada hastalığından dolayı haki kullanamıyor. Meyve tabanlı dövüşüyor. Bütün bu handikaplara ve yaralarına rağmen kimseye kaybetmiyor. Dünyanın En Güçlü Adamı olmak bu demek. En zayıf halinde bile zirvesindeki amirallere kaybetmiyor, ölürken bile kaybetmiyor. Babalıkın yerinde başkası olsa yaptıklarının çoğunu yapamazlardı. Düz mantık bakılamaz. Babalık savaş boyunca bir kez olsun sırt üstü düşmedi. Ama şimdi Garp sırt üstü düşmüş (bence kalkacak yargı dağıtacak o ayrı) Ama bu bile Babalıkın kudretini gösteriyor.

Garpın durumu farklı Allah uzun ömür versin sağlığı yerinde. O yüzden yapılan kıyaslamalar çok saçma.Gücünü kullanabiliyor. Kısıtlaması yok. Varsa görürsek yaşlılıktan belki bir şeyler görürüz.
 
Dövüşün çoğunda Luffy'de h.haki yok. Öğrendikten sonra da kıvama gelmesi uzun sürüyor. Ne kınlar ne de çatıda karşısına aldığı çaylaklar içinde Aokiji ayarında adam yoktu. Bana ne Luffy'i anlatıyorsun sanırsın inanılmaz gizli bir bilgi de ben kaçırmışım
Kaido Luffy meyvesini uyandırdıktan sonra bile öndeydi.Garp’ın yerine Kaido’yu koysak Garp gibi yere yığılmazdı hatta hiç hasar almadan adadan çıkardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık