Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır bir de Akainu öven arkadaşlar Beyazsakal meyve tabanlı dövüşüyordu falan diyor. Akainunun meyvesi tabanlı dövüşü harici bir şey gördük de bizim mi haberimiz yok. Kendinizle çelişiyorsunuz.
Garp’ın ve WB’nin savaş performansları değerlendirildiği için artıları ve eksileri sayıyoruz, Akainu’nun olaya pek bir dahli yok şuan. Millet Garp sırt üstü düştü diye gömmeye başladı, itin bir tarafına soktu. Katakuri > Garp olur bu mantıkla. Garp’ın dövüşürkenki yaptıkları fazla küçük görülüyor.
 
Garp öyle çok da iyi bir performans göstermemiş "şimdilik". Ortada kaptan yok ve buna rağmen en sonunda yere devrilmiş. Kaido ve Shanks'ın aynı duruma bu kadar kolay düşeceğini hayal edemiyorum ben.
 
BB'nin müptezellerinin pek bir önemleri yok ama Aokiji'ye destek atarak dövüşüyorlarken yaratacakları en ufak bir boşluk, dikkat dağınıklığı, saldırı ya da savunma şansı işleri zorlaştırır. Aynı anda birden fazla rakiple dövüşmenin ne kadar sıkıntılı olduğunu çizdi mangaka. Tek başına Aokiji zaten büyük tehdit üstüne 4 kişi daha destek atıyor adama.
 
Garp öyle çok da iyi bir performans göstermemiş "şimdilik". Ortada kaptan yok ve buna rağmen en sonunda yere devrilmiş. Kaido ve Shanks'ın aynı duruma bu kadar kolay düşeceğini hayal edemiyorum ben.
Kaido’nun kafasını Yamato eziyordu. Aokiji Yamato’dan çok daha üstün bir karakter.
 
Wb'yi Wb'yi sevdiğini ve savunduğunu iddia eden insanlardan da daha iyi savunmuşumdur. Akainu'nun dövüş sonrası geri dönüşüne benden başka detaylıca söven adam görmedim. Varsa yoksa o dövüşten pay çıkarma Wb övme şenlikleriyle yoluna bakma derdinde Wb sevenler. Halbuki adama yapılmış en büyük saygısızlıklardan biridir mangakanın kendi eliyle kendi karakterinin son anlarını hiç etmesidir o vsnin sonucunda yaşananlar.

Akainu'nun karakteri taktiği boku püsürü önemli değil. Wb inanılmaz işler yapmış gibi yazıyor insanlar ama amirallere karşı efsane bir performansı yok. Yaptığı tek icraat Akainu'yu arkadan yakaladıktan sonra var gücüyle abanıp kısa süreli paralize etmesi. Handikapların da içinde bulundukları durumun da hikaye anlatımının da vs farkındayız elbette ama adam epik bir şekilde ölsün diye tasarlanmış arc üzerinden haddinden fazla anlam yüklüyoruz. O handikapları Wb'ye vermesi Wb'nin hayrınaydı aslında ki şu an dahi bunun üzerinden adamı övüp demek ki ondandı diyerek bakıyoruz yolumuza. Garp Luffy'nin yumruğu sonrası yer çekimine racon kessin diye bekleyen vardı bir dönem. Neden düşmüşmüş Wb ayakta falan ölüyormuş. Ayakta ölme muhabbetleri ben bitiriyor o yüzden.
Ben seni bildiğimden öyle yazdım zaten. Ben bu konuda ortadayım. Şu manada; Garp’a da Babalıka da haksızlık yapılıyor. Babalıkın amirallere tam manasıyla neden zarar veremediği belli. Çünkü hastalığı sebebiyle haki kullanamıyor. Tek bir yerde kısa süre kullanıyor. Orada da Akainu pert oldu zaten. Hasar verme kısmında Babalığın hastalığından dolayı handikaplı olduğu kesin. Olayın diğer tarafından baktığımız zaman amiraller bütün bu handikaplarına rağmen Babalık’a karşı ne yapmışlar. İlk hasar kalbi teklediği zaman. İkincisi de yüzünün yarısını aldığı sahne. Orada zaten adam ölmeye karar vermiş. Bir de Kizaru Işın sahnesi.
Şimdi tüm bu sahneleri topladığında yüzünün yarısını almasına rağmen kazanmasını geçtim herhangi bir üstünlük var mı? Yok. Bu amiraller bir ayağı çukurda Babalıkı yenemeyecekse kimi yenecekler? Yani aslında bence dediğinin aksine etkisi çok daha fazla.

Garp Dede konusuna bakacak olursak torununa bak dedesini al. Bu adam Roger ve Babalık ile beraber zirvedeki isimlerden. Garp Arıkovanına gittiyse oranın içinden geçmeden çıkmaz. Kazanır kaybeder ama Babalıkın Marineforda bıraktığı bir iz gibi hata sağlıklı olduğu ve burasının Marineford gibi bir kale olmamasından dolayı belki de daha fazla bir iz bırakacak.Adam 1VS bilmem kaç atıyor. Wano Kaidou gibi. Ve şu ana kadar da şov yaparak ilerliyor.

Sonuç olarak bu iki karakter birbirinin değerini yükselten efsaneler. Biri ile diğerini bu şekilde it dalaşı gibi yarıştırmak kimseye bir şey kazandırmaz. Karakterlerin değerini düşürür.
 
Son düzenleme:
Muhtemelen bir sonraki sayıda Coby’nin power-up aldığını göreceğiz.

Yani Sengoku ve Tsuru gelene kadar Garp ölmez.Coby’den şov bekliyorum…Sengoku ve Tsuru adaya ayak basar, Garp o zaman nalları diker.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık