Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen o çakaldan bahsediyoruz. Cinnet geçirmiş adamdan arkası dönükken darbe yemesine rağmen yüzünün yarısını alan da bu, dayak yeyip daha çok azarak gelen de bu.
O çakal gibi garip gurabayı araya sokmamış, direk kendisi saldırmış yüzünün yarısını vererek çakala avans vermiş aslan yaralı olsa bile çakala kaybetmez mesajı vermiştir. Diğer tarafta ise çakal en güçlü hali ile yaralı bir aslanı bile yenememektedir. Sonra dediğin gibi bu acziyetinden dolayı hırs küpüne dönmüştür.
 
İçlerinden biri amiral olan 5 kişilik grupla tek başına dövüşen kaç karakter gördünüz daha önce. Meyvesiyle asgari ücretli denizci uçuran Wb'ye, kıvama gelmemiş çaylak tokatlayan Kaido ve BM'ye ölüp adamın çaptan düşmüş haliyle 1 vs 5 atmasını küçümsemek boş beleş haterlıktan başka bir şey değil.
 
Mesele kurnazlık değil ki Tombe mesela burada Garp Amiral + 4-5 tane çakal ile uğraşıp yere düşünce aahahah yere düştü çekenlerin kendi fanı olduğu karakteri MF'deki haliyle kıyaslayıp üstünlük kurmaya çalışıyorlar da kendileri zarar görürler çünkü WB'nin tek bir sahne hariç hiç bir üstünlüğü yok Amirallere karşı bir tek Akainu sahnesi onda da arkalama. :D
Ne açıdan baktığına bağlı. Ben her sahnede o üstünlüğü çok net gördüm. Ayrıca benim Garp’a bakışım bellidir. Garp Babalık ve Roger ile beraber çağın zirvesindeki isimlerden biridir. Ama Babalık yine de bir adım öndedir. Böyle düşünmemin sebebi de Garp’ın Babalık hakkındaki konuşmalarıdır. Şunu da söyleyim Garp da Akainutu Maribeforda çok rahat gömerdi. Sengoku kurtardı paçasını.

Daha önce söylediğim bir hususu da tekrarlayayım Babalıkı gömerek Garpı Garpı gömerek Babalıkı yükselemezsiniz tam tersi bu efsanelerin gücü birbirini yüceltir. Aksini konuşanlar saçmalıyordur. Misalden Babalık kendi kendini döverek mi Dünyanın En Güçlü Adamı unvanını aldı. İnsanlar oturup bunu düşünsünler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık