Reis bugün asabi gördüm seni aman dikkat Kılıççılara karşı arada tatlı sertlik iyidir ama bugün tam gaz gidiyorsun frensizHayallerinde yarattıkları bir yonkou yu devirmiş.
Reis bugün asabi gördüm seni aman dikkat Kılıççılara karşı arada tatlı sertlik iyidir ama bugün tam gaz gidiyorsun frensizHayallerinde yarattıkları bir yonkou yu devirmiş.
Yanlış izlemiş olabilirim ama King'i yenmeden önce Zoro kral hakisini artık bilinçle kullanmaya başlamıyor mu ? Aurasının falan yeşil olduğu sahne.Yani hem doğru hem değil. Luffy iyi dövdü, kapıştı h. hakiyle ama deviremedi. Sonra meyve uyanışları vs işin içine girdi mecbur. Zoro h.hakiyi şuurluca kullanmayı başarırsa sağlam güç artışı olur, ona lafım yok. Şu her nereden geliyorsa içine kaçan ruhları da katar mevzuya Bay Oda, bir şekilde kk sağkolu ayarını tutturur illaki.
Garp bir gemi adamla geldi ama bu dövüşte ona yardım edebilecek kalibrede adam var mı orada ?Garp da bir gemi adamla geldi oraya.
Az olmuş 5 random karakter de benim yerime yaz1087 Bölüm en kısa özeti:
Garp > Kuzan + Shiryu + Pizarro + Devon + Vasco + Doc Q + Burgess + Augur + Laffitte + Wolf
Cami duvarına işerlerse yeri geldimi asabileşiriz.Garp dan bahsediyoruz.Mangada resmi olarak geçen Roger ile eşit güçte olan birisi.Oğlu Dragon, torunu Luffy.Roger ona güvenip oğlunu emanet etmiş.Amiralliği elinin tersiyle itmiş.Altında amiralleri yetiştirmiş.Reis bugün asabi gördüm seni aman dikkat Kılıççılara karşı arada tatlı sertlik iyidir ama bugün tam gaz gidiyorsun frensiz
Shiryu'yu güçsüz deseler kötü güçlü deseler kötü. İki ucu ... değnek. Garp ne Büyük adamsın. Zoro fanları red error verdi.O kadar Shiryu diye coştular, Zoro'nun rakibi dediler, Garp gidici dediler. Bu muydu ya? :S @Alpamis @Sephiroth @Whitebear D @Dattebayo..!