Abi Aokiji’yi alabileceği meçhul, Zoro nereye amiral+yc1+yc2+2 komutan deviriyor. Şuan yazığının akla mantığa oturur tarafı yok.Wano'dan sonra dövüşebilir artık. Kral hakisiyle yonko devriliyor, bunlar mı devrilmeyecek ?
Abi Aokiji’yi alabileceği meçhul, Zoro nereye amiral+yc1+yc2+2 komutan deviriyor. Şuan yazığının akla mantığa oturur tarafı yok.Wano'dan sonra dövüşebilir artık. Kral hakisiyle yonko devriliyor, bunlar mı devrilmeyecek ?
Hangi yonkouyu devirdi zoro?Wano'dan sonra dövüşebilir artık. Kral hakisiyle yonko devriliyor, bunlar mı devrilmeyecek ?
Zoro yonko devirdi demedim. Kral hakisiyle yonko devriliyor dedim.Hangi yonkouyu devirdi zoro?
Kaido'yu çizen, Aokiji'yi yarar.Abi Aokiji’yi alabileceği meçhul, Zoro nereye amiral+yc1+yc2+2 komutan deviriyor. Şuan yazığının akla mantığa oturur tarafı yok.
Hayallerinde yarattıkları bir yonkou yu devirmiş.Hangi yonkouyu devirdi zoro?
Bir tek Aokiji sıkıntı yaw. Normalde Bepo'nun tuttuğu adamları bırak Zoro, Chopper bile harcar. Islak bir Croco bile harcayabilir hatta.Abi Aokiji’yi alabileceği meçhul, Zoro nereye amiral+yc1+yc2+2 komutan deviriyor. Şuan yazığının akla mantığa oturur tarafı yok.
Yonko komutanları diyorlar ama yonko komutanı var yonko komutanı var. Öyle yc1-2-3 yazarak ortalama bir güç seviyesi alınca Shiryuu gibi karakterler olduğundan daha güçlü gibi gözüküyor. Yok öyle bişe.Bir tek Aokiji sıkıntı yaw. Normalde Bepo'nun tuttuğu adamları bırak Zoro, Chopper bile harcar. Islak bir Croco bile harcayabilir hatta.
Çok adama karşı dövüşmek sıkıntı her zaman. Meyve güçleri de var işin içinde. Aokiji’yi çıkar yine şans vermem çünkü yc1 + yc2 olunca çok fark ediyor. Marco’nun düştüğü durum ortadaydı. Aokiji’nin olması zaten Zoro’nun varlık gösterememesini sağlar. Çok rahat içinden geçer bu ekip Zoro’nun.Bir tek Aokiji sıkıntı yaw. Normalde Bepo'nun tuttuğu adamları bırak Zoro, Chopper bile harcar. Islak bir Croco bile harcayabilir hatta.
Yani hem doğru hem değil. Luffy iyi dövdü, kapıştı h. hakiyle ama deviremedi. Sonra meyve uyanışları vs işin içine girdi mecbur. Zoro h.hakiyi şuurluca kullanmayı başarırsa sağlam güç artışı olur, ona lafım yok. Şu her nereden geliyorsa içine kaçan ruhları da katar mevzuya Bay Oda, bir şekilde kk sağkolu ayarını tutturur illaki.Zoro yonko devirdi demedim. Kral hakisiyle yonko devriliyor dedim.
Bence Oda devler adasında tayfadaki karakterleri tek tek buff ladığı gibi Usopp ada yeni bir silah verecek.Bu arc da zaten 1 karakter kesin güçlenecek.Franky kesin.Eksta 1 kişi daha olabilir.O değil de Auger vs Usopp düşünüyorum da neyse