Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani hem doğru hem değil. Luffy iyi dövdü, kapıştı h. hakiyle ama deviremedi. Sonra meyve uyanışları vs işin içine girdi mecbur. Zoro h.hakiyi şuurluca kullanmayı başarırsa sağlam güç artışı olur, ona lafım yok. Şu her nereden geliyorsa içine kaçan ruhları da katar mevzuya Bay Oda, bir şekilde kk sağkolu ayarını tutturur illaki.
Yanlış izlemiş olabilirim ama King'i yenmeden önce Zoro kral hakisini artık bilinçle kullanmaya başlamıyor mu ? Aurasının falan yeşil olduğu sahne.
 
Garp Aokiji’ye kral hakiyle girişiyor zaten, Zoro kundakta bebekken kullanıyordu bu adam. Şu an çok yanlış değerlendirmeler yapıyorsun, @Arcturus
 
Reis bugün asabi gördüm seni aman dikkat :D Kılıççılara karşı arada tatlı sertlik iyidir ama bugün tam gaz gidiyorsun frensiz :oops:
Cami duvarına işerlerse yeri geldimi asabileşiriz.Garp dan bahsediyoruz.Mangada resmi olarak geçen Roger ile eşit güçte olan birisi.Oğlu Dragon, torunu Luffy.Roger ona güvenip oğlunu emanet etmiş.Amiralliği elinin tersiyle itmiş.Altında amiralleri yetiştirmiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık