Meyve açıyormuş bir de. O değil de şimdi bu coby, gus ve helmeppo garp ile yonkouya karşı dövüştü diye 3kahraman Marine olarak anılırlar.
Hala sıradanlaşmadıysa büyük başarı. Oda serinin efsanelerinden/ensesi kalınlarından sadece ve sadece Wb'yi iyi işlemiş diğerlerini bozuk para gibi harcamıştır. Çünkü kendisi beceriksiz ve korkaktır. Mesela Kuzan'ın Garp gibi yumruk atması ne alaka ? Ne alaka yani cidden ne alaka ?SODA, BM'yi nasıl zora ki harcadı... Garp'ı da öyle harcayacaksa seri benim için artık sıradanlaşır bu son şansı. Takip ederim ama öyle haftaya nolcak diye beklemem heyecanı filan kalmaz. Garp'a verdiğin o namın hakkını ver SODA...
Reyiz İmpel Down'dwn çıkan adamlar kelleisni almak için saldıracaktı.WB arıkovanına son haliyle bile gitse korkudan kimse saldırmaz uzarlardı.
Twitterda renklisini gördüm:Garp'in sahnesini avatar yapabilir mi biri? Şu özgürlüğünü çalma dediği sahne.
Çok sağolasın.Twitterda renklisini gördüm:
Bu da siyah beyaz:
Hemen avatar yapmışÇok sağolasın.
Seride Kuzan'ın Garp'ın öğrencisi olduğunu gördüğümüz başka bir yer var mı ?Hala sıradanlaşmadıysa büyük başarı. Oda serinin efsanelerinden/ensesi kalınlarından sadece ve sadece Wb'yi iyi işlemiş diğerlerini bozuk para gibi harcamıştır. Çünkü kendisi beceriksiz ve korkaktır. Mesela Kuzan'ın Garp gibi yumruk atması ne alaka ? Ne alaka yani cidden ne alaka ?