Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy nin g4 normal yumruğu=garp Kuzan'ın normal yumruğu, bu durumda luffy e eksi yazar ama yumruğa kral haki ekleme ve içten patlamalı yumrukla wano sonrası amiral seviyesine geldi, G5 de eklersek full paket luffy > alayı 😄😄
 
Adamlar çıplak elinen gemi parçalayıp yemiş. Katakuri’nin ümüğünü sıkar o ellerle.
Sen savaş gemilerini çelikten mi zannediyorsun acaba? Ben şu ana kadar full çelik bir gemiye rastlamadım bu seride. Gemiyi parçalamak çok da abartılacak bir olay değil.

Katakuri'yi niye konuya dahil ettin bilmiyorum ama madem konuyu Katakuri'ye getirdin ikisinin de aldığı eğitim yeterli bir kıstas değil mi sence? Katakuri adasından ayrılmayan biri ve çok da etliye sütlüye dokunmamış. Yaşı 48 olmuş ama halen Kral Haki'yi saldırılarında kullanamıyor. Yamato bunu 28 yaşında yapıyor, Luffy 19'unda yapıyor, Zoro 21'inde yapıyor. Bu Katakuri'nin daha az potansiyeli olduğu için değil. Rahat bir ortamda yetişiyor bizim tayfa üyeleri gibi her an mücadele içinde değil. Ya da denizciler gibi disiplinli bir eğitim almıyor. Donut yediği yerde Kenbonsoku Haki'sine dayalı dövüşerek kendisini hep kısıtlamış.

Luffy'nin, Kenbonsoku Haki'yi kullanmayı öğrenmesi sonrasında Kaido'ya karşı bu yeteneği kullanacağını düşünüyordum hep. Kaido saldırırsa saldırılarından kaçınarak dövüşür diyordum ama savaş boyunca çok nadir o yeteneği kullandı. Herif bodoslama dalarak hasar alarak güçlendi. Katakuri de sürekli denizlerde savaşıyor olsaydı bir adada oturmak yerine bu halinden çok daha güçlü olurdu.
 
Abi niye güldünüz buna bu kadar benim içim kan ağlıyor herkes garpa taktı ben buraya taktım adam adadan kaçıyor bari lütfedip çizseydin be. Her seride böyle enteresan bir karakteri beğenirim sonra yazar top gibi oynar onla burda BM ve moria bleachte komamura nasipsiz bir okuyucuyum galiba.
Moria'yı bende severim ya farklı bir tip.
 
Torunun ve emanetine sahip çıkmazsan yaşattığını yaşarsın böyle. Hain taktik felan da değil gidip elin oğlu için kılıcın önüne atlarsın paketleyip yere alırlar :ehe:
 
Olayar çok hızlı oluyor çünkü, MF gibi ağır ve dramatik değil. Orada 20 bölümde olan mevzuyu iki bölüme sığdırdı. Aokiji’yi WB’nin Akainu’ya yaptığı gibi yerin dibine yollamış, adam bu bölüm çıktı. Coby’i korurken pıçak yemiş Squardo sahnesi. Devin birini çerez gibi çitlemiş, dev çitlemek @Whitebear D ’nin favori etkinliğidir, dev görünce dellenir. Bunları bi kaç bölüme yayıp ağır ağır işlese farklı olur.
Da ne bileyim buradaki Garp yaşlı da olsa sağlam. Bir de ödül mevzusu falan derken bilemedim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık