O kadar beklemezdim de Kuzan gözümde o kadar yükselemedi çünkü Garp'ın performansı beğenmedim biraz hüzünlüyüm açıkçasıBu kadarını beklemezdin kabul et. Adamın yumruk Garp'a yaklaştı diye övülmüş.
Kendinizi Shanks seviyesinde mi goruyonuz bari 6.056 felan diyip Roger gostereydin reisHükümet parasıyla Buggy parasının arasında Amerika doları ve Japon yeni kadar ilişki olsa Amiraller 4.2 milyar ediyor. İyi para.
Olayar çok hızlı oluyor çünkü, MF gibi ağır ve dramatik değil. Orada 20 bölümde olan mevzuyu iki bölüme sığdırdı. Aokiji’yi WB’nin Akainu’ya yaptığı gibi yerin dibine yollamış, adam bu bölüm çıktı. Coby’i korurken pıçak yemiş Squardo sahnesi. Devin birini çerez gibi çitlemiş, dev çitlemek @Whitebear D ’nin favori etkinliğidir, dev görünce dellenir. Bunları bi kaç bölüme yayıp ağır ağır işlese farklı olur.O kadar beklemezdim de Kuzan gözümde o kadar yükselemedi çünkü Garp'ın performansı beğenmedim biraz hüzünlüyüm açıkçası
Aramaki karakter olarak zayıf bir eleman ve değişik hareketleri var. Haki sahnesi biraz da onunla alakalı. Shanks'ın daha güçlü olduğu bariz ama Aramaki'yi bile kolay kolay yenemez. Amiraller o kadar güçsüz değiller.Adam kilometreden haki saldı Aramaki olduğu yerde kitlendi , bunu yapan adam öfkeli anında çok ciddiyim Kuzanı yok eder tarihten siler . Çok yakında dediğim şeyi kanıtlar nitelikte Shanks sahneleri görürüz diye düşünüyorum. Kid olayı sadece fragman .
Abi niye güldünüz buna bu kadar benim içim kan ağlıyor herkes garpa taktı ben buraya taktım adam adadan kaçıyor bari lütfedip çizseydin be. Her seride böyle enteresan bir karakteri beğenirim sonra yazar top gibi oynar onla burda BM ve moria bleachte komamura nasipsiz bir okuyucuyum galiba.iyi bari moria kaçmış adadan.