Roger'dan üstün olabilir.Sonuçta çelimsizler.Açık verince bunları çabuk deşerler.Garp cidden Roger ve WB'den üstünmüş
San juan wolfu denize atmış bu büyüklük gerçek mi
@King of the Hell kardeşim oluyor mu hahahaha
Roger'dan üstün olabilir.Sonuçta çelimsizler.Açık verince bunları çabuk deşerler.Garp cidden Roger ve WB'den üstünmüş
San juan wolfu denize atmış bu büyüklük gerçek mi
@King of the Hell kardeşim oluyor mu hahahaha
Shiryu tek yer demedim ben zaten ya Zoro rakibi plotu var onda. Big Mom atağı yapmış, tutup yere vurma. Ondan kimse tek yemez zaten.@Montana Usta tek yememiş.
Katakuri mi kaldı hala? Jelibon falan atar anca.Kana susamış Garp'ın yumruğunu yemiş Shiryu vs. Katakuri nasıl olurdu? Bence Shiryu hala orta zorlukta alabilir.
Adam kilometreden haki saldı Aramaki olduğu yerde kitlendi , bunu yapan adam öfkeli anında çok ciddiyim Kuzanı yok eder tarihten siler . Çok yakında dediğim şeyi kanıtlar nitelikte Shanks sahneleri görürüz diye düşünüyorum. Kid olayı sadece fragman .Shanks'ın herhangi bir amirali veya imparatoru zorlanmadan yenme ihtimali yok. Yarım akıllı Kid'in sahnesi iyi göz boyadı.
Gülüp de geçmezlerdi ama. Sinek ısırmış gibi gülmüş. Hele Garp'ı zayıflatmış olması. Umarım hakili ve saldırmıştır.Shiryu tek yer demedim ben zaten ya Zoro rakibi plotu var onda. Big Mom atağı yapmış, tutup yere vurma. Ondan kimse tek yemez zaten.
Kata garp'ı bulur kendine yumruk attırır adil olsun diye. Dayanır mı bilemem.Kana susamış Garp'ın yumruğunu yemiş Shiryu vs. Katakuri nasıl olurdu? Bence Shiryu hala orta zorlukta alabilir.
Luffy hakkında yorum yapmanın sınırı yok. Oda ne isterse onu çizer artık. Bir ihtimal Luffy gülemezse gücü kısılır. Akainu karşısında kötü anıları var. Yoksa dediğini yapması muhtemel.@sensey Zoro ile Sanji'yi anladım ama Luffy'nin canı sıkılırsa gezegen atar üstüne.