biz demistik Sengoku biraksa Akainu amiralim Nika’nin dedesini de tabuta koyacakti diye!
Adamlar çıplak elinen gemi parçalayıp yemiş. Katakuri’nin ümüğünü sıkar o ellerle.Umarım Oda öyle bir hataya düşmez.
Reis valla son gelişmelerden sonra benim fikrim bayağı değişti. Ciddi anlamda Shanks Kuzanı zorlanmadan yok eder diye düşünüyorum.Shanks Aokiji’yi kolay kolay alamaz, bayağı dövüşmesi lazım.
En fazla YC1 o da en alt seviye olur.Aokiji meyve olmadan çok rahat > yc1 @Tiksav Lee
Gariban Kid’in ulti doldururken yediği teke bakma. Kuzan’a bayağı yatırım yapıyor bu bölümde yazar. Adamda hayvan gibi haki ve fiziksel güç var. Garp ile eşit gidecek utanmasa. Meyve cabası. Bayağı imparator seviyesine göz kırpmış.Reis valla son gelişmelerden sonra benim fikrim bayağı değişti. Ciddi anlamda Shanks Kuzanı zorlanmadan yok eder diye düşünüyorum.
Shanks Kuzan ve o tayfasına kaybeder bence. Kid'e attığı tekte patlama etkisi var. Kid yoksa tek yemezdi. Shiryuu da aynı şekilde tek yemez. Adam Garp'tan sağ çıktı zaten.Reis valla son gelişmelerden sonra benim fikrim bayağı değişti. Ciddi anlamda Shanks Kuzanı zorlanmadan yok eder diye düşünüyorum.
Sağ Kollar Amirallerin yanında hiç. Bir amiral zorlanmadan 4-5 Sağ Kolu aynı alır.En fazla YC1 o da en alt seviye olur.
Meyve olmadan çok rahat dayağını yer YC1'lerden demek istedin galiba, evet bence de dayağını yer.