Tam senin seveceğin hareketler Müsteşar Garp'a bayılmana şaşırmıyorum bu yüzden
Tam senin seveceğin hareketler Müsteşar Garp'a bayılmana şaşırmıyorum bu yüzden
Doğru bir yorum. Ben ödül mevzusuna falan takılmadım da, dövüşte daha iyisini yapabilirdi gayet. Ayrıca bunu sürekli yazıyorum, ama niye Garp'ın yanında Grus falan var da Bogard yok? Her zaman yanında olan adam niye yanında değil şu an? Öldü mü kaldı mı?O kadar beklemezdim de Kuzan gözümde o kadar yükselemedi çünkü Garp'ın performansı beğenmedim biraz hüzünlüyüm açıkçası
Koby ve bu çocuktan sağlam amiraller olur. Umarım o potansiyeli verir.Böyle karakterlere çabuk kanım kaynıyor, reis kendini kanıtlama arayışında. Geleceğin amirali olmasını isterim.
Garp tarafıyız arkadaş biz ne güldürüyorsun.Adamın bastığı adada adanın sahibi yok yine de dayak yiyor
Prime Rayleigh tek başına iki tane amiral alır. 200 promil yaşlı haliyle Kizaru tuttu adamSağ Kollar Amirallerin yanında hiç. Bir amiral zorlanmadan 4-5 Sağ Kolu aynı alır.
Bir kere de haktan yana olsan şaşırırdım zaten Nika fanı SilverGarp tarafıyız arkadaş biz ne güldürüyorsun.
Komik bence ya ama haklısın gerçekten Ace ölmüşken öyle gezmemeliydi WB'de kendini karıya kıza veriyordu Thatch ölmüş Oden ölmüş bu eski nesilde var böyle şeylerTam senin seveceğin hareketler Müsteşar Garp'a bayılmana şaşırmıyorum bu yüzden
Kizaru tutan Rayleigh beş dakika sonra donuna kadar terlemiş vaziyette: Keşke genç olmak bilsem.Prime Rayleigh tek başına iki tane amiral alır. 200 promil yaşlı haliyle Kizaru tuttu adam
Garp üvey evlat muamelesi yapmış Grus'a galiba. Ayıp resmen. Adamın potansiyelini biz 2 sayfayla gördük.@Sephiroth @artyomdh @Montana
Şu aslan parçasını da övsek mi? Garp'ın yanında savaşarak ben de denzicilerin geleceği miyim diye sormuş aslan parçası. Garp ise takmamış.
Grus zaten tasarım ve güç olarak bir özen gösterildiği belliydi. Ben sanmıyorum çok sahne alsın ama Coby ön plana geçince yanında takılır bu da. Güzel tadında işlesin bari.@artyomdh Grus da sağlam durmuş bu bölümde. Meyve gücü de baya iyiydi onun. Umarım Oda harcamaz. Aramaki gibiler yerine böyle gençler gerekiyor denizcilere.
Adam akşamdan kalmaydı ne yapsın alkol dostumuz değildir.Kizaru tutan Rayleigh beş dakika sonra donuna kadar terlemiş vaziyette: Keşke genç olmak bilsem.