Kardeşim sen Nika fanı oluyorsun da biz Enma fanı olunca mı sorun oluyorHaki emen kılıç değil de yumruklarıyla dövüşüyor, onları sarmaz Garp.
Kardeşim sen Nika fanı oluyorsun da biz Enma fanı olunca mı sorun oluyorHaki emen kılıç değil de yumruklarıyla dövüşüyor, onları sarmaz Garp.
Yalnız ben Nika fanı değilim, orada yanlışın varKardeşim sen Nika fanı oluyorsun da biz Enma fanı olunca mı sorun oluyor
Sus len algı yapıyoruz işteYalnız ben Nika fanı değilim, orada yanlışın var
SeversinSus len algı yapıyoruz işte
Serinin haki ve meyve üzerine kurulu olduğunu unutmuş bir izleyici. Pek tartışmaya gerek yok yani.Ne yapıyor mesela hakili kılıç? Organlarını eriten hakili magma var deriz işin içinden çıkamazsınız garpcilar
şöyle bir vs bile söyleniyordu.Dediğin gibi o gelen kolu ufak parçalara ayırır Mihawk ın yaptığı gibi.
İnşallah dediğiniz gibi olur. Bu Oda'dan hiçbir beklentim kalmadı çünkü.Genelde kılıç ustaları devasa şeyleri keserek ortaya çıkar. O dev ada elini keserek savaşa girecek gibi bogart. Artık burada da savaşa girmeyecekse ne zaman göreceğiz bogartı? Belli ki gemiyi korumak için geride kalmış.
Aynen bana bir touch blue alsana şuradanSeversin
Garpın 2-3 bölümde beyazbıyıkı katlaması seni çok üzmüyor değil mi?
Siteye veya bu çevirilere Ufak bir destek çıkabileceğini IBAN falan var mı?