Yok böyle bir şey yahu nereden çıkarıyorsunuz haki sadece asilmayan deriyi asmani sağlıyor yoksa ikisi de aynı hasari veriyor, zehirli mi alevli mi bu da fazla hasar versin bölüm BM ve Kaidoya ve biraz da WBye artı yazar, azcik diğer amirallere de yazar, Garpa sadece eksi yazan bir bölüm oldu bu, Kuzan fbsi Garpi bitirdiGarp'ın shiryu'dan aldığı yara Wb'nin aldığı kılıç darbesinden 10 kat daha ölümcül. Hakili kılıç ile hakisiz kılıç arasındaki farkı herkes biliyordur. Ona göre yorum yapalım.
Bu konuda ben hala ümidimi yitirmedim.Kumanın rayleigh in kulağına Kizaru ile dövüş esnasında olanları fısıldamasına benzer bir sahne bekliyorum.Kuzanda Garp a asıl gerçekleri ve bu davranışının sebebini anlatacak Bb nin adamları farketmeden.Yoksa dediğin gibi Kuzanın böyle davranmasına zerre ihtimal vermiyorum.Smokeri kurtar o benim dostum de , Doff için amiraller harekete geçmeli tehlikeli de , ben aynı Kuzanım değişmedim de .
sonra Teach ile karşılaş . Sakazuki beni dövdü ama siz bir de onu görün de .
Şimdi de gelmiş en saygı duyduğu adama senin buradan ayrılmana izin veremem çek .
ne yaşadın oğlum sen . Ne içirdiler sana . Sakazuki kafasına vura vura beyin fonksiyonlarını kaybettirdi sanırım . Bu kadar duygusal değişim ve istikrarsızlık fazla .
Cidden hakili kılıç ile hakisiz kılıç arasındaki farkı bilmiyorsan boşuna anlatmaya gerek yok. Haki yokken aynı kılıçla kaido'ya çizik bile atamıyorsun,Ne yapıyor mesela hakili kılıç? Organlarını eriten hakili magma var deriz işin içinden çıkamazsınız garpcilar