Çok kararlı duruyor Kuzan , şu an gerçek anlamda Teache bağlı gibi görünüyor. Altında bir şey çıkarsa ve bu Garp ölüm döşeğine düşünce çıkarsa ne anlamı olur bilemiyorum.Bu konuda ben hala ümidimi yitirmedim.Kumanın rayleigh in kulağına Kizaru ile dövüş esnasında olanları fısıldamasına benzer bir sahne bekliyorum.Kuzanda Garp a asıl gerçekleri ve bu davranışının sebebini anlatacak Bb nin adamları farketmeden.Yoksa dediğin gibi Kuzanın böyle davranmasına zerre ihtimal vermiyorum.
Alan bir süre servis dışı kalıyor canım, sana kıyamamAynen bana bir touch blue alsana şuradan
Sitede bağış kutusu yok, ama hatıra ormanı için fidan bağışı yapabilirsin.Siteye veya bu çevirilere Ufak bir destek çıkabileceğini IBAN falan var mı?
Emekleriniz için teşekkürler.
Ameliyat sonrası mı çizmiş bunu? Ben hazır bölüm diye düşündüm amaOda’ya yapılan anestezinin etkisi geçmemiş galiba.
Smoker buraya gelmeli bence.Smokeri kurtar o benim dostum de , Doff için amiraller harekete geçmeli tehlikeli de , ben aynı Kuzanım değişmedim de .
sonra Teach ile karşılaş . Sakazuki beni dövdü ama siz bir de onu görün de .
Şimdi de gelmiş en saygı duyduğu adama senin buradan ayrılmana izin veremem çek .
ne yaşadın oğlum sen . Ne içirdiler sana . Sakazuki kafasına vura vura beyin fonksiyonlarını kaybettirdi sanırım . Bu kadar duygusal değişim ve istikrarsızlık fazla .
Pica sadece taşlara etki edebiliyordu, Ada Meyvesi her şeyi kontrol ediyor.Pizarro'nun meyve Pica'dan değil mi. Açıklandı mı bu.
Bunları @RedTeroR 'e anlat. Adam amiralle yumruk tokuşturmayı rezillik sayıyor, ama bir amiralin deprem meyveli saldırıyı dalga geçer gibi ayağıyla durdurmasına ölüp bitiyorGarp şöyle bir rezillik yaşamadı mesela
WB boşuna korkmadı mı diyorsun?Kaido büyük adammış seri ilerledikçe anlıyoruz . Bu yumruğun dengini defalarca yedi tık yoktu herifte . Gerçekten Joy boy olmasa Kaido kendi eceli dışında ölmezmiş