Küçük yaştan itibaren askeri eğitim al, o kadar korsanla kapış ama hala 23782384 yıllık yemi yut... Aşırı klasik ve gerisin ya mangaka bıkmadın aynı senaryolardan. Ayrıca koby o pembe kafanı koparayım bir boka yarasaydın bari...
Ayıp ediyor reis ama belki plana sadık kalıyordur.Niye dayak yediğini de anlamaz, niye dayak yedim diye sorguya çeker herkesi; "neredeyiz, niye dayak yedim, burada bunun ne işi var ve tüm bunların hasır şapka ile ilgisi ne"
Tek sorunu hain olması. Yazıklar olsun, ustasına el kaldırıyor. Taşlaşması an meselesi.
En çok arkta görünen karakterler. Sadece Skypeia, Thriller Bark, Tüm Kek Adası ve Wano arklarında görünmediler.Tayfadan sonra en çok çizilen karakterlerdi sanırım. Samuraylar öne geçmemişse onların hikayesi de op içinde önemli bir yer tutuyor.
Demek ki o olaydan sonra başka bir şeyler olmuş.Hain misin diyordu . Aşırı ön görülü çıktı . Yoksa Smoker ile konuşan Kuzan ile şu an Garpa senin buradan ayrılmana izin vermemem diyen Kuzan aynı kişi olamaz .
Teşekkür bile etmeden ne ayaksın diye sormasından belliymiş aslında.Smoker adamın dibidir.O zamanlar sezdiyse eğer Kuzan adına ümitlerimiz başka bahara kaldı gibi.
Yesin, en azından safını belli etmiş olur. Luffy ve Zoro da Bellamy'den bilerek dayak yedi, bu onların değerini mi düşürdü?Smoker gelse ne olacak. Adamın galibiyeti yok. Herkesten dayak yedi. Gene dayak yiyecek birini bulur.
bir tükürde sesin çıksınKoby sen nasil bir geri zekalisin.
Garp yüreğimizi yaktın be.
Beyler en duygusal 10 an videosu yaptım garpin su halini görsem daha önce bonus olarak eklerdim.
Bir aboneliginizi ve beğeninizi alırım,