Luffy reyiz burada Kaido'yu ağlatıp halden hale sokuyordu. Millet dalga geçiyor diye algı kasmıştı. Hala kasılıyor.Garp, Roger'ı ölümün kıyısına getiririken Roger'ın takındığı ciddiyet:
Luffy'nin algılık tarafı mı kaldı? En rezil galibiyeti aldı. Gerçi galibiyette denmez.. 15v1, 2 ölüm, 2 baygınlık ayrıca kaido saldırıları bilerek yemesi... Luffy için bu saatten sonra kimse algı için uğraşmaz.Luffy reyiz burada Kaido'yu ağlatıp halden hale sokuyordu. Millet dalga geçiyor diye algı kasmıştı. Hala kasılıyor.
Garp düşmandan kılıç darbesi alıyor ve başından beri hedefin kendisi olduğunun farkında. Üstelik haki kullanabilir durumda.Garp yonkou sağ kolundan hakili kılıç darbesi alıyor wb çöp bir adamdan kılıç darbesi alıyor gerisini siz düşünün.
Niye dayak yediğini de anlamaz, niye dayak yedim diye sorguya çeker herkesi; "neredeyiz, niye dayak yedim, burada bunun ne işi var ve tüm bunların hasır şapka ile ilgisi ne"Smoker gelse ne olacak. Adamın galibiyeti yok. Herkesten dayak yedi. Gene dayak yiyecek birini bulur.
Tek sorunu hain olması. Yazıklar olsun, ustasına el kaldırıyor. Taşlaşması an meselesi.Kuzan'ın gücünü cok hafife alıyorlar. Meyvesi çok iyi. Fiziksel gücü çok iyi. Hakisi çok iyi. Tam paket bir adam.
Acaba kuzan yer mi değiştirecek? Ya da başka bir şey geliyor, Garp bir şey hissetmiş gibi geldi bana.Ağa Allah aşkına Kuzan yerin dibindeyken Garp kim ile dövüştü de her tarafı iz toz kan içinde kaldı . Ulan çer çöp ile dövüşürken bile şu çizim tarzından dolayı adamı yara bere içinde çizmiş .
Garp gidici maalesef . Muhtemelen Sengoku ve Tsuru adaya geliyor .
Teachte muhtemelen adaya gelecek ve denizciler vs BB korsanları başlayacak .
Teach kazanacak ve denizciler güç kaybedecek final arc öncesi