Game of thrones'ta little finger vardi. Tam da uyuyor. Bundan sonra bu aileye finger'lar dicem
Charlos'un kız kardeşi vardı, onu aziz olarak saymıyorlar mıydı?@Smoker 20 kurucu hükümdar arasında Aziz imu diye biri varmış verilen bilgilerde.
Azizler kadın olamıyorsa, imu kesin olarak erkek diyebilir miyiz?
azize deniliyor kadınlara yalnız ama normal kutsal ejderler aziz statüsünde olmuyor şimdiye kadar bu 5'li ve imu aziz gördüğümüz kadarıyla.Charlos'un kız kardeşi vardı, onu aziz olarak saymıyorlar mıydı?
Charlos'un kız kardeşi Azize Shalria var. Cinsiyeti belli olmadığı için Aziz olarak çevirdim.@Smoker 20 kurucu hükümdar arasında Aziz imu diye biri varmış verilen bilgilerde.
Azizler kadın olamıyorsa, imu kesin olarak erkek diyebilir miyiz?
Altta aziz diyor.Charlos'un kız kardeşi vardı, onu aziz olarak saymıyorlar mıydı?
Fark etmiyor, statü olarak aynılar.azize deniliyor kadınlara yalnız ama normal kutsal ejderler aziz statüsünde olmuyor şimdiye kadar bu 5'li ve imu aziz gördüğümüz kadarıyla.
Benim bildiğim kadarıyla.
Sen daha iyi bilirsin. Erkekler için Sei, kadınları için Gu deniyor Japonca.Altta aziz diyor.
Shalria
Saint Shalria[2] is a World Noble, the younger sister of Saint Charlos, and the daughter of Saint Rosward.[1] Alongside the rest of her family, Shalria is one of the main antagonists of the Sabaody Archipelago Arc. Like other World Nobles she is dressed in a thick white suit with medal-like...onepiece.fandom.com
Savaş alanına da şu şekil iner artık:Garlig buna benziyormuş.
Şovalyelerin lideri beyazsakalı bile yaralamış olabilir.Şuradan esinlenmesini bekliyorum https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Lancelot