Sanıyorum o gösterim doğru çıkacak çünkü spo sağlayıcılarından biri de adamın saç ve sakalın birleşiminin çeyrek aya benzediğini belirtmişti. Redon'un attığı çeyrek ay gifi de ona gönderme muhtemelen.Eleman, birkaç sayfa önce paylaşılan görseldeki gibiyse bunlara kutsal apaçiler demek daha doğru olur. Kutsallar arasında akraba evliliği çok yaygın muhtemelen. Tiplere bak, yaratılışın defolu malları. Pü tipinizi...
Muhtemelen tam logia yapmayacak da aynı Kizaru'nun ışınlarını pacifistalara eklediği gibi sadece kurutma veya kum çağırma yeteneği ekleyecek gibi geliyor bana.Logialarda Seraphim olmuyor denmemiş miydi? Vega'nın o açıklaması nasıldı. Ya da zor oluyor en zoru logialar mı demişti.
Geriye sadece Buggy, Weevil, Law, Karasakal seraphimi kaldı.
Yapılan teoriler arasında en dayanaksız bulduğum teoriydi.İyi olmuş.Çok şükür Teach - Kerberos Meyvesi teorisi tarih oluyor.
Logialarda Seraphim olmuyor denmemiş miydi? Vega'nın o açıklaması nasıldı. Ya da zor oluyor en zoru logialar mı demişti.
Geriye sadece Buggy, Weevil, Law, Karasakal seraphimi kaldı.
Muhtemelen tam logia yapmayacak da aynı Kizaru'nun ışınlarını pacifistalara eklediği gibi sadece kurutma veya kum çağırma yeteneği ekleyecek gibi geliyor bana.
Yalnız dediğim gibi bir şey çıkarsa o pacifista net Croco'dan daha güçlü olur.
Umarım bölümde görüyoruzdur. Logia yapsa bu sefer önceki açıklamasına ters düşecek. Dediğiniz şeylerden olur. Farklı paramecia/zoan meyve kullandırmaz sanırım. :dFarklı özellik yüklemesi yaparlar onlara artık. Ya da kumu kontrol edebilen, kuma dönüşemeyen bir robottur.
Umarım bölümde görüyoruzdur. Logia yapsa bu sefer önceki açıklamasına ters düşecek. Dediğiniz şeylerden olur. Farklı paramecia/zoan meyve kullandırmaz sanırım. :d