Gayet yerinde bir eleştiriydiHaterlar demeylim @RedTeroR diyelim sadece xD
Gayet yerinde bir eleştiriydiHaterlar demeylim @RedTeroR diyelim sadece xD
Katılıyorum. Dragon'u Shanks'tan güçlü bekliyorum. Dolayısıyla Kaido ve Bm'den de. Kk level veya o seviyeye çok yakın bir gücü vardır.Dragon çok güçlü bir karakter . Öyle Sabo gibi çömez de değil . Dragonun bir olaya karışması demek orada çok büyük şeylerin ortaya çıkması demek .
Bu işlenişlerin ardından Dragon çok pis şov yapacak görürsünüz . Luffynin babası bu dedirtecek gücüyle ( özellikle haki seviyesi zirve olur ).
Garling olurda dövüşürse Dragonun elinde can verir .
Hakisi üst düzey çıkarda zirve çıkmayabilir. Ben üst düzey haki+zirve şeytan meyvesi bekliyorumDragon çok güçlü bir karakter . Öyle Sabo gibi çömez de değil . Dragonun bir olaya karışması demek orada çok büyük şeylerin ortaya çıkması demek .
Bu işlenişlerin ardından Dragon çok pis şov yapacak görürsünüz . Luffynin babası bu dedirtecek gücüyle ( özellikle haki seviyesi zirve olur ).
Garling olurda dövüşürse Dragonun elinde can verir .
Ohara katliamının emrini verirlerken de saturn ağlıyoduSarışın Gorosei'nin İmu'nun kararına sorgulaması(tam anlamıyla olmasa da) iyi bir şey. İhanet teması loading...
Emin ol Oda da kafasında oturtamıyor. Batıracak.Ben şeyi kafada oturtamıyom 25 yıldır karakter çiziyor ve hepsine kendince önemli bir vasıf yüklüyor işin sonunda bu kadar adam nereye gitçek, napçak? Nasıl bir savaş çizilcek? Ne kadarı ölcek, ne kadarı taraf değiştircek?
Mantıklı. Bu durumda şövalyeler daha önce aradan çıkacak ya da Devrimciler tarafından muhatap alınacak denilebilir.Gökteki en parlak cisimler
1-Sun (Nika)
2-Moon (I-Mu)
Luffy'nin final rakibi
3-Venüs (Kel dayı)
Zoro'nun final rakibi
4-Jüpiter (Genç sarışın)
Sanji'nin final rakibi