Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086: Beş Kadim Gezegen

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 71.7%
  • Orta

    Kullanılan: 46 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en güçlü kılıç ustası keşke bu olsaydı ve ilk kez şimdi gösterileydi. Veya keşke en güçlü 2. veya önceki ünvan sahibi falan deseydi.
Eldeki verileri ortaya koyarsak;

Dragon'un bu adamların harekete geçmesini baz alması,

+1085 bölüm sonra ortaya çıkmaları

Dünya hükümeti için konumları ve yetkilerinin çok üst düzey olması

Bütün bunlar bu adamların epey güçlü olduklarını işaret ediyor. Dragon'un lideri sağ kol ya da amiral olan bir oluşumu referans alacağını sanmıyorum. Hatta genel olarak bu adamların total gücü yonkou oluşumu kadar etse bile Dragon'un bunu baz almaması lazım bence. Çünkü kendisi bireysel olarak en az bir yonkou kadar güçlü bir herif.

Şu an DEİKU'nun Mihawk olduğunu ve Mihawk'ın serideki en güçlü 3 kişiden biri olduğunu düşünürsek bu adamın amiralden güçlü olduğu kesin. Mihawk'ın güç seviyesi çok yukarıda çünkü. Garling bana amiral-yonkou arası bir gücü varmış gibime geliyor.
 
Ay dede Rayleighten güçsüzdür. Yaşlı Rayleigh Amiral seviyesi etmiyordu o yüzden Garling de etmez. Gençlik hali amiral seviyesi olabilir ama.
 
Imu goroseilere “Vegapunk’ın icadini deneme vakti geldi. Ana Ateş’i hazırlayın.” diyor. Vegapunk önceki bölümlerde Egghead’deki herşeyin ısı bazlı enerjiyle çalıştığını açıkladıktan sonra “Eğer hiç sönmeyen ateş olsaydı güneş bile yaratabiliridim!” demişti.

Vegapunk’ın hayali olan hiç sönmeyen ateş ile bu Ana Ateş bağlantılı gibi. Ana Ateş muhtemelen bir tür sınırsız enerji kaynağı. Belki antik silah Uranüs bile olabilir.

Goroseiler Vegapunk’a muhtemelen deneysel amaçlı dünyada çalıştırmaya yetecek enerji olmayan (Vegapunk’a göre) bir makine yaptırdılar. Sonra da o makineye Ana Ateş’i koyup onun enerjisini Lulusia’ya ateşlediler.
 
Dragon çok güçlü bir karakter . Öyle Sabo gibi çömez de değil . Dragonun bir olaya karışması demek orada çok büyük şeylerin ortaya çıkması demek .
Bu işlenişlerin ardından Dragon çok pis şov yapacak görürsünüz . Luffynin babası bu dedirtecek gücüyle ( özellikle haki seviyesi zirve olur ).
Garling olurda dövüşürse Dragonun elinde can verir .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık