Yav bu cerberus olayı neydi?
Lider saldirir mi hocam, yakalanırsa ne olacak (gerçi kimsenin mabadi yemez.) Ordu komple çöker.Dragon neden bu kadar pasif anlamış değilim. Kabuğuna çekilip saklanmak nereye kadar git Sabo gibi bir şov yap saldır bir yerlere. Luffy olsa 50 kere savaş açmıştı hükümete. Hadi devrimciler zarar görmesin istiyorsun tek başına saldır sonra geri çekil seni kim yakalayacak.
Shanks'ın akrabası olduğu kesin zaten.Bölümden anladığım Tanrı Vadisi zamanında kutsalların ülkesiymiş. Garling denen elemanı da muhtemelen Roger ve Garp kurtarmış. Bunun dışında Volume 4 billionda Shanks'ın God Valley doğumlu olduğu söylenmişti.
Bu bölüm Shanks'ın kutsal olduğunu ve Garling'le akraba olduğunu destekliyor. Artık uzun süre bunun teorisini okuruz.
Bir diğer muhabbet de bu Wb'nin yarası. Bunu Garling açtı diyorlar.
3 kafa 3 ayrı kişilik 3 ayrı meyve kullanmaYav bu cerberus olayı neydi?
Yok onu demiyorum. Bölümle ilgili cerberus dediler. Bölümde göremedim nerede cerberusluk olay.3 kafa 3 ayrı kişilik 3 ayrı meyve kullanma
Sanmıyorum şovalye demek ölümüne sadık demek gibi birşey krallarına.Bunlarda biliyordur Im’in varlığını.Burada büyük ters köşe var. Garling burada aslında kendi kendine sövüyor. Yeni bir İçimaru Gin vakası yolda @Millennium Wizard
Dünyanın en güçlü kılıç ustası keşke bu olsaydı ve ilk kez şimdi gösterileydi. Veya keşke en güçlü 2. veya önceki ünvan sahibi falan deseydi.Op'e böyle abarti tiplemeler yakışıyor. Serinin ruhu böyle, Figarland o açıdan karizma duruyor.