Kronolojik sıralama ile bakarsak doğru söylüyorsun. Tanrı vadisi olayı Oden maceralarından önce oluyor ve Oden macerasında Whitebeardda yara izi yok o dönemde .Tanrı vadisi muhabbeti yapmışsınız da Wb'de o savaştan kalma bir yara yoktu ki. Yıllar sonra Roger ile karşılaşıyor göğüs gene temiz. Roger'dan sonra da temiz. Şekilsiz eleman Wb'yi yaralamışsa bile bunu taa Roger öldükten sonra yapmıştır. Tanrı Vadisinde pek bir halt yapmamış yani. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin gidip tekrar kontrol etmedim bölümleri.
Yani dikkat edelim böyle mevzulara yalandan karakter övülüyor halbuki yok öyle bir şey.Kronolojik sıralama ile bakarsak doğru söylüyorsun. Tanrı vadisi olayı Oden maceralarından önce oluyor ve Oden macerasında Whitebeardda yara izi yok o dönemde .
Oda yarayı çizmeyi unutmuş olabilir ?Yani dikkat edelim böyle mevzulara yalandan karakter övülüyor halbuki yok öyle bir şey.
Shanks veya Mihawk çizmiş olabilir.Oda yarayı çizmeyi unutmuş olabilir ?
Yara tamamen retcon yemiş olabilir ?
Bu yara olayına gereksiz takılıyor olabiliriz ?
Shanks'ı görünce Beyazsakal'ın aklına yarası gelmesinden ne anlamalıyız ?
Mihawk çizmiş olsa mf de aralarında ki farkı görmek için saldırı yaptırmaz mi mihawk'a veya wb mihawk saldırınca tepki verirdi adam dönüp bakmıyor bile benim tahminim Roger 'dan yana o çizgi Roger atmıştır.Shanks veya Mihawk çizmiş olabilir.
Roger öldükten sonra alıyor sanırım.Mihawk çizmiş olsa mf de aralarında ki farkı görmek için saldırı yaptırmaz mi mihawk'a veya wb mihawk saldırınca tepki verirdi adam dönüp bakmıyor bile benim tahminim Roger 'dan yana o çizgi Roger atmıştır.