Sabo kim yav ? Dünkü bebe.Ben şimdi şunu anlamadı. Beş Kadim gerçekten de ''adamın ismi Sabo'ymuş'' mu dedi? Adam Devrimcilerin 2 numarası ve Genelkurmay Başkanı. Nasıl bilmemez gibi davranıyorlar ki.
Sabo kim yav ? Dünkü bebe.Ben şimdi şunu anlamadı. Beş Kadim gerçekten de ''adamın ismi Sabo'ymuş'' mu dedi? Adam Devrimcilerin 2 numarası ve Genelkurmay Başkanı. Nasıl bilmemez gibi davranıyorlar ki.
Hiç sorma ya bunlara edit yaptıranlarda kabahat...Okumadan edit yapıyorlar kardeşim bu nasıl piyasa
Bence Im'in sadece doğal yollarla ölmüyor. Eğer ciddi bir vuruş yerse ölür bence. O yüzden sürekli güvenlik altında tutuluyor bence.Bu arada Luffy’nin ölümsüz olacağını düşünmüyorum.Çünkü iki tane ölümsüz karakterin(Luffy vs Im) savaşından hiçbir sonuç çıkmaz.
Bir şekilde Law’ın,Im’in ölümsüzlüğünü alacağını düşünüyorum.
Bu tarz ölümsüzlük vs denilen durumlar mutlak olmaz genelde. İşte ölümsüz ama kafasını kesersen ölür, ölümsüz ama kalbine kazık soksan ölür, ölümsüz ama falanca element buhar eder vs vs...Bu arada Luffy’nin ölümsüz olacağını düşünmüyorum.Çünkü iki tane ölümsüz karakterin(Luffy vs Im) savaşından hiçbir sonuç çıkmaz.
Bir şekilde Law’ın,Im’in ölümsüzlüğünü alacağını düşünüyorum.
Kaido dövüşmedi.Bm gemide çağırınca yoktu.Kaido
Bigmom
Whitebeard
Xebec
Roger
Garp
Garling
1 kişi eksik. Sengoku değildir. Muhtemelen Bogart veya Garlingin sağ kolu olabilir.
Verirlerse 1 fire verirler. Dünya hükümetinin aleyhine böyle olumsuzluklar illa ki olacak. Yoksa bizim tarafın hükümeti devirme ihtimali yok. Yine baldan şelaleler, ırmaklar, göller diz boyuBeş Kadim kendi içerisinde bölünecek gibi duruyor. Sarı reyiz ve Satürn'ün insancıl tarafı var gibi. Ters düşecekler.
Adamın adası gitmiş kendi hala kutsal ejder öldürme derdindeBölümün editini yapmadan önce İngilizcesine de bakmamıştım, Figarland ismini duyunca kesin Tanrı Vadisinde bulunmuş ve Xebecklerle (Rocks Korsanları ile) falan dövüşmüştür dedim. Hatta Roger Garp Vs Rocks olayının aslında bu Kutsal Şövalyelerinde orada olabileceğinden bahsediyordum. Edit yaparken de discordda gruptayız aynen bu şekilde konuşuyorum, meğersem son sayfada adamın Tanrı Vadisi'nin Kralı olduğu yazıyormuş, onu da son kontrolde fark ettim.
Kaidou baya güçlü oralarda. En kilit üç isim olarak gösteriliyor Xebec’ten sonra. BM savaşa falan çağırıyor, Wb davet ediyor, savaşın en önemli adamları arasında çiziliyor. Miçodan ziyade, en güçlü çaylaklardan biri. Şimdiki Luffy veya Kid gibi bir şey.Kaido miço değilmiydi ? BM meyveyi verdi de kaçti kurtuldu onu saymasan da olur