Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086: Beş Kadim Gezegen

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 71.7%
  • Orta

    Kullanılan: 46 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Luffy’nin ölümsüz olacağını düşünmüyorum.Çünkü iki tane ölümsüz karakterin(Luffy vs Im) savaşından hiçbir sonuç çıkmaz.

Bir şekilde Law’ın,Im’in ölümsüzlüğünü alacağını düşünüyorum.
Bence Im'in sadece doğal yollarla ölmüyor. Eğer ciddi bir vuruş yerse ölür bence. O yüzden sürekli güvenlik altında tutuluyor bence.
 
Bu arada Luffy’nin ölümsüz olacağını düşünmüyorum.Çünkü iki tane ölümsüz karakterin(Luffy vs Im) savaşından hiçbir sonuç çıkmaz.

Bir şekilde Law’ın,Im’in ölümsüzlüğünü alacağını düşünüyorum.
Bu tarz ölümsüzlük vs denilen durumlar mutlak olmaz genelde. İşte ölümsüz ama kafasını kesersen ölür, ölümsüz ama kalbine kazık soksan ölür, ölümsüz ama falanca element buhar eder vs vs...
Tabi dediğin de bir ihtimal. Bir çok şey sayılabilir böyle. Ne bileyim Teach meyveyi uyandırınca ölümsüzlüğünü tersine çevirebilir diye söylese olmaz öyle şey mi diyeceğiz? Brook, bigmom gibi yeteneği olanlardan da bir ton şey uydurursun istersen ama Oda madem ope opeye gönderme yaptırdı bölümde - eğer kendi ameliyatına atfetmemişse- buradan yürümek şimdilik en makulü.
 
Beş Kadim kendi içerisinde bölünecek gibi duruyor. Sarı reyiz ve Satürn'ün insancıl tarafı var gibi. Ters düşecekler. :)
 
Croconun bir kadın olduğu resmilestigi gibi Mihawkin bu kadar denli bir kutsal şövalyelerin liderinden bile güçlü kılıç ustası olduğu da doğrulandı şimdi ne alaka demeyin bu unvanı almışsa biri boşuna almamıştır bu adamlar sırf bu unvan için ölümü göze alacak tiplerdir
 
Bölümün editini yapmadan önce İngilizcesine de bakmamıştım, Figarland ismini duyunca kesin Tanrı Vadisinde bulunmuş ve Xebecklerle (Rocks Korsanları ile) falan dövüşmüştür dedim. Hatta Roger Garp Vs Rocks olayının aslında bu Kutsal Şövalyelerinde orada olabileceğinden bahsediyordum. Edit yaparken de discordda gruptayız aynen bu şekilde konuşuyorum, meğersem son sayfada adamın Tanrı Vadisi'nin Kralı olduğu yazıyormuş, onu da son kontrolde fark ettim. :hhh:
Adamın adası gitmiş kendi hala kutsal ejder öldürme derdinde :oleyo2:
 
Kaido miço değilmiydi ? BM meyveyi verdi de kaçti kurtuldu onu saymasan da olur
Kaidou baya güçlü oralarda. En kilit üç isim olarak gösteriliyor Xebec’ten sonra. BM savaşa falan çağırıyor, Wb davet ediyor, savaşın en önemli adamları arasında çiziliyor. Miçodan ziyade, en güçlü çaylaklardan biri. Şimdiki Luffy veya Kid gibi bir şey.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık