Yalnız bu moruklar son düşman olacaklarsa ultra süper güçlü çıkmaları gerek. Bu durumda ben Bonney'yi öldürüp meyvesini alıp alayını 20-30 yaş gençleştirip zirve dönemleriyle dövüştürürdüm.
Bonney'in meyvesinde zaman sınır vardır bence. 1 saat sonra normal'e dönüyorsundurYalnız bu moruklar son düşman olacaklarsa ultra süper güçlü çıkmaları gerek. Bu durumda ben Bonney'yi öldürüp meyvesini alıp alayını 20-30 yaş gençleştirip zirve dönemleriyle dövüştürürdüm.
Xebec o kadar büyük bir adammış ki Korsanlar denizciler ve hükümet birlik olmuş karşısında... bundan sonra xebec değil one piece mangasının gerçek sefiri xebec dicemKaido
Bigmom
Whitebeard
Xebec
Roger
Garp
Garling
1 kişi eksik. Sengoku değildir. Muhtemelen Bogart veya Garlingin sağ kolu olabilir.
Sadece güç isteyen en tepede olup herkesi ezmek isteyen müptezel bir psikopattı büyük ihtimalle şebek. Böyle bir tiple ters düşmek için çok çabalamaya gerek yok zaten.Xebec dünyanın kralı olmak istiyordu. Belki de imuyu biliyordu. Bu roger sırf dünyanın kral olmak istiyor diye mi xebece daldı? Gerekçesi neydi.
Roger, Xebec'i özgürlüğünü kısıtlayacağını düşündüğü için durdurmuş olabilir. Aksi halde Xebec'e karşı çıkması için bir sebep gözükmüyor.Küçük bir tahmin:
“Tanrı Vadisi” ismi oraya boşu boşuna verilmemiş demek ki.
Kutsal Şövalye’lerin lideri oranın kralıysa belki de diğer Kutsal Şövalye’ler ve Tenryuubito’lar önceden o adadaydı.
Xebec aslında Tenryuubito’ları yok etmek için o adaya saldırma girişiminde bulundu.Garp ve Roger ise bunu engellemek için birlikte hareket etti.
Tanrı Vadisi olayından sonrada ada yok olduğu için tüm Kutsal Şövalyeler ve Tenryuubito’lar daha güvenli olan Mary Geoise’ye yerleştirildi.
Evet öyle bir handikapı olması olası.Bonney'in meyvesinde zaman sınır vardır bence. 1 saat sonra normal'e dönüyorsundur