12 silahtandır bence de.Kılıca dikkat edersek kabzadaki metal dairesel değil .Daha önceki avrupa modeli kılıçlar;Ace,Griphon,Rayleigh'in ,Vista'nın ve Cavendish'in kılıçlarında dairesel olarak gördük .
Garling'in kılıcı daha çok kare şeklinde ve özenilmemiş gibi duruyor türünün ilk örneği yani aile yadigarı olma olasılığı var . Ben böyle düşünüyorum 12 supreme grade'den biri çıkacak.
Kel dayıda mistik zoan var 12likten çıkmaz kılıca yazık olurHem bunda hem de kel dayı da 12 den çıkar. 8 tane daha göstermesi lazım çizerin bunları çıkarırsak 6 kalır.
Önce Lucci’ye tek atmalı diye düşünüyorum.Yalnız Luffy bu Garling'e tek atar.
Ona attı zaten hem de oynarken.Önce Lucci’ye tek atmalı diye düşünüyorum.
Oda Wano'da 21'liklerin neredeyse hepsini bile tanıtabilirdi ama vasıfsızlığı yüzünden bu konuyu çok atıl bıraktı. Hadi 21'likleri de geçtik bari 12'likleri tanıtsın ümidi içindeyiz ama bunların da hepsini tanıtmayacak. Hükümet kanadında 3 tane 12'lik çıksa ben tamamım. En azından totalde yarısına yakınını görmüş oluruz. Bu dayımızınki de 12'lik çıksa güzel olurdu. Hatta kutsal şövalyelere en iyi 12'liklerin 9'unu dağıtsa kalanlar zaten Wb, Mihawk ve Gandhi ile tam 12 yapıyor ama Oda bunu yapar mı ? Yabmazzz.Kılıca dikkat edersek kabzadaki metal dairesel değil .Daha önceki avrupa modeli kılıçlar;Ace,Griphon,Rayleigh'in ,Vista'nın ve Cavendish'in kılıçlarında dairesel olarak gördük .
Garling'in kılıcı daha çok kare şeklinde ve özenilmemiş gibi duruyor türünün ilk örneği yani aile yadigarı olma olasılığı var . Ben böyle düşünüyorum 12 supreme grade'den biri çıkacak.
Bu adam bayağı yaşlıymış 95'i var gibi xdKılıca dikkat edersek kabzadaki metal dairesel değil .Daha önceki avrupa modeli kılıçlar;Ace,Griphon,Rayleigh'in ,Vista'nın ve Cavendish'in kılıçlarında dairesel olarak gördük .