Acaba Lili, İm'in kadınlarından birisi olabilir mi??
Adamlar kendi aralarında konuşuyor, hatta IM'in yanına giderken konuşup değerlendirme yapıyorlar, IM'in Lily çıkması imkansız olay @SkywalkerBu adamların lafına bakarsak boş tahta da hiç kimse oturmuyordu hainlik mevzusu resmiyettedir halkın öyle bildiği bu mevzudan bahsediyorlardır.Yalan üzerine kurmuşlar herşeyi yalan olabilir.Yalan değilse ve kendi aralarında bile bu şekilde konuşuyorlarsa o zaman hainlik her zaman olduğu gibi Oda tarafındadır.
Polim yapıyorlar azizim. Eğer 800 yıl yaşama gibi bir imkan varsa İm yüksek ihtimalle Lili diye düşünüyorum. Çok kez tekrar edildi konuda ama ben de yine ifade edeyim; diğer 19 üye ülkeyi uyutmak amacıyla Alabasta hain gibi gösterilip, kraliçesinin hükümete baş olup isim değiştirerek İm adını aldığını düşünüyorum. Hükümetin başındaki kişi ailesiyle beraber kutsal olsa eninde sonunda ortaya çıkardı yahut hanedan kavgası yaşanırdı. Tek kişi olması mantıklı gelmiş olacak ki Lili sadece kendisi gitti kutsal topraklara ve krallığını hain gibi göstertti. Zaten kutsalların ülkeleriyle bağı kalmadığı için önemsiz bir yer oluyor oralar. Kendi hanedanını bu sıfatla lekelemekte kardeş katli gibi bir şey işte, kurban ediyor onları yönetimi için. Başka bir veri çıkana kadar böyle düşünüyorum.Adamlar kendi aralarında konuşuyor, hatta IM'in yanına giderken konuşup değerlendirme yapıyorlar, IM'in Lily çıkması imkansız olay @Skywalker
Burada öyle görünüyor evet ama yazarın Oda olduğunu unutuyorsun. Bak özellikle suyu bulandırmasından bahsetmişler gerçekten de öyle oldu.Alabasta ile alakalı bir konu var onu farketmesinden korkuyorlardı.Adamlar kendi aralarında konuşuyor, hatta IM'in yanına giderken konuşup değerlendirme yapıyorlar, IM'in Lily çıkması imkansız olay @Skywalker
Gorusei Alabasta hanedanlığı için hain diyor, İM Lily olsa hain diyebilirler mi, it gibi tirsiyorlar İMden
İMin Cobraya uyguladığı tarife bana şu sahneyi hatırlattı
Pala'nın efsane sözü "Sadece ölüler görür..." #shorts
m.youtube.com
Nefertari ailesini ve Lily'i böyle ön plana sokması da gelecek olan Kayıp Yüzyıl Fb'si için. Lily'nin altı dolduruyor yavaş yavaş. O fb gelene kadar bazı karakterleri bize tanıtıyor işte. Elimizde Im - Lily - Joy Boy ve Zunesha var.Adamlar kendi aralarında konuşuyor, hatta IM'in yanına giderken konuşup değerlendirme yapıyorlar, IM'in Lily çıkması imkansız olay @Skywalker
Tam bu yıllarda seçilmiş D'nin çıkacağı kehaneti istinaden bu ikisi hedeftedir.Im’in elinde Luffy ve Teach’in posterinin olması bence bunların “.D” olmaları değil.
Ona bakarsak Law’da da ve Dragon’da da “.D” var.Özellikle Dragon’un posterinin olmaması benim dikkatimi çok çekmişti zamanında.
Hem hükümetin en büyük düşmanı hem de bir “.D” olan Dragon’a ait posterin Im’in elinde olması gerekirdi diğer türlü.
Bakalım neye bağlanacak bu olay.Bir tahminim var benim tabiki…
Reis 50 yaşına geldi 3 haftada bir ara olmazsa büyük sıkıntılar yaşarHaftaya bölüm yok , senin de yatacak yerin yok Oda bey. Bu ne yahu ara ara soğudum vallahi. Güzel bölümler çiziyor üst üste ama şu ara işi keyif almamızı azaltıyor yahu.