Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1084: Bir Kutsal Ejder'e Suikast Girişimi

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 58.3%
  • Orta

    Kullanılan: 55 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıp Yüzyıl fbsi geleceği için karakterlerin için küçük küçük altyapı hazırlıyor. Lily’de onlardan biri. Im çıkmaz kendisi.

Joy Boy, Zunesha, Lily, Im şimdiden elimizde olan 4 karakter.Egghead arcında saçma bölümleri geçince Vegapunk sayesinde bize daha çok bilgi gelir. Elbafa gidilir Vega ile. Ohara kitapları falan derken daha fazlasını öğreniriz.
 
Lily’nin Im olmasının gayet mantıklı sebepleri var.Kısaca sıralayalım.Öncelikle Cobra konuşurken gorosei çok sessiz ve tedirgindi.Buradan Cobra’nın herşeye nokta atışı yaptığını ve hiçbirinin cevap veremeyeceğini anlıyoruz.Bu yüzden bilmiyoruz diyip göndermekle yetineceklerdi.Ancak mektup olayını duyunca Im ortaya çıkmak zorunda hissetti ve kendini gösterdi kral benim dercesine.Cobra’nın onu görmesi ölümü anlamına geliyordu.Gorosei daha vicdanlıydı öldürmeden gönderecekti ama Im o anda kararını verdi.İkinci ve en önemli konu ise 19 kral mevzusu.Eğer Lily şu an dünyanın kralıysa o zaman ettikleri yemini bozmuş olmuyor.Çünkü tüm krallar kılıçlarını tahtın önüne sapladı ve tahta oturmayacağı yeminini etti.Lily öyle bir yemin etmedi.Buna karşı olduğu için kutsal ejder olmak istememiş ve ülkesine dönme süsüyle tahta kendisi geçmiş olabilir.Elbette elinde her ne kozu varsa onu kullanarak.Teknik olarak öyle bir yemin etmediği için diğerlerine ihanet etmiş görmüyor kendisini hakkı olan tahta oturduğunu düşünüyor özellikle de tek hareketiyle ülkeleri haritadan silebiliyorsa.Dünyanın gerçek Kral/Kraliçesi olduğundan emin.
Gorusei Alabasta hanedanlığı için hain diyor, İM Lily olsa hain diyebilirler mi, it gibi tirsiyorlar İMden :)

İMin Cobraya uyguladığı tarife bana şu sahneyi hatırlattı :)

 
Gorusei Alabasta hanedanlığı için hain diyor, İM Lily olsa hain diyebilirler mi, it gibi tirsiyorlar İMden :)

İMin Cobraya uyguladığı tarife bana şu sahneyi hatırlattı :)

Bu adamların lafına bakarsak boş tahta da hiç kimse oturmuyordu hainlik mevzusu resmiyettedir halkın öyle bildiği bu mevzudan bahsediyorlardır.Yalan üzerine kurmuşlar herşeyi yalan olabilir.Yalan değilse ve kendi aralarında bile bu şekilde konuşuyorlarsa o zaman hainlik her zaman olduğu gibi Oda tarafındadır. :)
 
Bu hükümet D.leri oyuncağa dönüştürüp yok etti veya halen donmuş halde hapis tutuyor olabilir. Şu an gördüklerimiz de paçayı kurtaranlar muhtemelen; Garp gibi "Tamam şimdi hepsini unutun." diyecek halleri yok, unutturmak için somut bir adım atmışlardır.

Bu Im kendini de gizli tutuyor; ev kuşu musun sen yavrum, güç aşığı birisi çıkar gücünü gösterir, öyle tatmin olur, ot gibi yaşamaz, insanların kendine tapmasını ister. Bütün dünya varlığından bile haberdar değilse, güçlü olmanın anlamı ne? Bak mesela Luffy, ağzında bakla ıslanmıyor, her yerde "Korsan Kral olacağım."diye haykırıyor çocuk. Im ne yapıyor "üfff ne imparatorluk kurdum bee..." diye her gece uyumadan önce mutlu mu hissediyor. Im'in durumu aşırı saçma bence, gençliğinde çok hızlı yaşadığı için durulmuştur belki de şimdi. :fool:

Lily, Im olsa; 19 aile yerine, Alabasta'yı yani kendi memleketini çıkarırdı yukarı, gölgelerden dünyayı yönetecek güce sahip birisi diğer krallıklarında içinden geçerdi bence. Kutsal sümüklüleri korumanın ne gibi bir esprisi varsa artık, onları paravan olarak kullanıyor.

Son bir şey daha; Bu Im, Vega'nın bahsettiği Doğa Ana'ysa eğer, D.ler ipin ucunu aşırı kaçırdığı için onları yok edip dünyayı tekrar bir hizaya sokmuş olabilir, gölgelerden düzeni koruyordur.
 
Şenks'in de ikizi varsa, Lili'nin de ikizi vardır. Bu seri ikiz doğurma üzerine kurulu.
Kesin ikizi de IMU'dur.

Biz yine de Teach'ciyiz. Diğerleri ikinin biriyken o üçün biri. o_O
 
İm harbiden çocuğa benziyor. Son tahta oturuşu falan cuk oturuyor. Sanki elbisesi uzun gelmiş tahtta sarkmış gibi
 
Reddit'te bayağı bir beğeni alan bir teoride İm'in law'ın meyvesi olan ope ope ile kişilik aktarımı yapılarak Lili'nin bedenini aldığını sonraki bedenin ise Vivi olabileceğini iddia ediyor. İm'in bedeninin şartlarını Nefertari ailesi taşıyor olabilirmiş.



Burada Shiraoshi, Luffy ve Teach'in resimleri kesilirken Vivi'ninkine bir şey yapılmıyor sebebinin ise bu olduğu iddia ediliyor.


Kod:
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/13kyfca/ims_longevity_theory_ch_1084_spoilers/
Güzel teoriymiş…

Punk Hazard’da beden değişimi işleminin hiçbir şartının olmadığını görmüştük.Yani Sanji ile Nami’nin bedenleri veya Smoker ile Tashigi’nin bedenleri gelişigüzel değiştirebilmişti.

Eğer ki teoride olduğu gibi Im sadece ama sadece Nefertari soyundan gelen kadın karakterlerin bedenini kullanıyorsa bunun sebebi Nefertari’li prenseslerin/kraliçelerin Uranüs olmasına bağlanabilir.

Bu durumda Im’in neden Nefertari’li prenseslerin/kraliçelerin bedenlerini almak istediği açıklanmış olur.Öteki türlü Im, herhangi bir X kişisinin de bedenini alabilirdi.
 
İm olayının Loldeki Darkin olayı gibi olacağını düşünüyorum Kayıp Yüzyılda D.leri savaşçı olarak kullandılar ama işleri bitince en güçlü D.ye yani İm’e hepsini öldürttüler ve karşılığında İme sonsuz gençlik ameliyatı uyguladılar.Şu an gördüğümüz yaşayan D.lerde Loldeki Aatrox ve diğer Darkinler gibi İm’den bi yolla kaçanların torunları.İm nasıl Dünya’nın Kralı oldu dersenizde İm baktı bende güç var kralları tahtlarından indirdi ve kendisi geçti.(Bu teori’yi çok güzel atmışım hiç bir dayanağı yok.:good:)
 
Bu mevzudaki en tuhaf olay aslında Cobra'nın Gorosei ile görüşmesi. Üzerinde gizli bir denden mushi falan varsa kendini riske atma pahasına bir şeyler öğrenmeye çalışmış derim ama onun dışında bayağı mantıksız bir hareket. Im ortaya çıkmasaydı bile Gorosei Cobra'yı yine öldürtürdü bir şekilde. Hayır bir de kalkıp onca soru içinden D'nin anlamını soruyor. Tabii paşam kahve de içmez misin? Ulan adamlar tarihten bir şeyler bulabilmişler diye koca adayı ateşe verdiler. Küçücük kız çocuğuna bile aranma posteri çıkardılar. Sen hangi kafayla gidip bu soruya cevap alabileceğini düşündün? Umarım kafasında öyle veya böyle bir planla gitmiştir yoksa haybeye ölmüş olacak adam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık