Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1084: Bir Kutsal Ejder'e Suikast Girişimi

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 58.3%
  • Orta

    Kullanılan: 55 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reddit'te bayağı bir beğeni alan bir teoride İm'in law'ın meyvesi olan ope ope ile kişilik aktarımı yapılarak Lili'nin bedenini aldığını sonraki bedenin ise Vivi olabileceğini iddia ediyor. İm'in bedeninin şartlarını Nefertari ailesi taşıyor olabilirmiş.



Burada Shiraoshi, Luffy ve Teach'in resimleri kesilirken Vivi'ninkine bir şey yapılmıyor sebebinin ise bu olduğu iddia ediliyor.


Kod:
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/13kyfca/ims_longevity_theory_ch_1084_spoilers/
Kişilik aktarımında beden şartı diye bir şey var mı ki ? Law bizim tayfanın ve Smoker - Tashigi'nin kişiliklerini gayet kolay aktarmıştı. Ayrıca sonraki bedeni Vivi olacaksa bu Goroseilerin şimdiden Law'ın meyvesi için peşine düşmeleri lazımdı. Bu adamın tepesine binmeleri gerekiyordu bu meyve için. Vivi'yi yakaladıktan sonra bu yaşlılar ya bedeni değiştireceğiz de ope ope lazımdı ya diyecekler. Böyle bir teori varsa Law'a böyle fink attırmamaları lazımdı o meyveyle. Garanti tutmaları gerekiyor. Ayrıca bu kadar geç kalmalarının da bir mantığı olması gerekiyor. Vivi hep oradaydı çünkü. :D

Ope Ope'nin ölümsüzlük gücüyle Im'in üzerinde kullanıldığı bana bu bölümle çok daha olası geliyor. Herkesin aksine bende Lili derken onu tanıyormuş hissiyatı aldım. Im belki öyle bir mektubun olduğunu biliyordu ama günümüze kadar ulaşıp ulaşmaması konusunda bilgisi yoktu. Zaten Lili adı geçince ve mektubun olduğu söylenince odaya geliyor Im. Vivi'nin posterini bu muhabbetten önce tutuyordu ama Vivi bir Nefertari olması onların için zaten büyük bir tehdit olabilme kafasında olabilir.

Vegapunk ohara kitaplarıyla ve araştırmalarıyla kayıp yüzyıla dair bir şeyler öğrenmeye başlıyor. Gorosei zaten ipini çekmek istiyor sonrasında. Bence bu mektubunda böyle bir yeri var ki fişini direk çekiyorlar Cobra'nın orada. Lili o mektupta baya önemli bir şey açıklıyor belli ki.
 
İmu neden Mihawk ile aynı göze sahip esas problem bu. Bakın burada çok ilginç bir bağlantı var ama bağlayamadım. Şahin göz Mihawk, Şahin meyvesi yiyen Pell, Lily ve İmu ilişkisi, Lily'nin Arabasta lideri olması, İmu'nun şahin gözleri... Bir yerden bir şekilde olaya Mihawk bağlanacak gibi. Adam belki de bu yüzden bu kadar saklandı.
Mihawk Pell ve Lily’nin oğlu gerçek varis Jon Snow 🤣
 
İm kadın çıkmaz İnşallah ben isterim ki im erkek çıksın felaket de güçlü olsun yani luffy ile öyle bir vs atsın ki orada kim varsa sengoku sakazuki dragon garp shanks karasakal kaido vs herkes şok olsun orada ki güçten korksun hayran olsun.
 
İm bence erkek ve Lilly ye aşık ancak Bizim Joyboy a gönlünü kaptırınca işler karışır.

İm vs Joyboy savaşır ve bir şekilde savaşı Joyboy kaybeder.Lily çok üzülür İm e teslim olmaz ama İm'in öfkesinin kendi ülkesi arabasta ya çekmemesi için Orayada dönmez.

Çok Uzaklara Gider ve şuan bildiğimiz Amazon lily adasıni yeni bir hayat kurar.Muhtemelende meyvesi şuan ki Boa Honcock un meyvesidir.

Honcock Bu meyveyi Mariajoes te yemişti köle olarak yakalanmisken.Bir şekilde ona nasip oldu ve gitti Luffy ye aşık oldu tarih tekerrürden ibaretmi ne ..
Hancock önce Luffy'i öldürmek istiyor sonra aşkından ölecek kıvama geliyor. Vivi önce bizimkilerin düşmanıydı, sonra nakama bile oldular. Lily ve Joyboy arasında benzer muhabbet olabilir.

Bu boş tahtın bulunduğu yer ile Amazon Lily arenası da benziyor, katmanlı bir yapıları var. Arenanın kendisi de zaten dünya hükümetinin simgesine benziyor. Bir erkeği de en iyi kadınlar adasında saklarsın.

Biraz daha vites yükseltelim; Rocks D. Xebec, Joy Boy'un torunu; Luffy'de Xebec'in torunu.:gamyon:
 
D’nin anlamı bu bölümle birlikte bana biraz daha somut birşeymiş gibi geliyor…Yani D’nin anlamı bence irade gibi soyut birşey değil.

Hükümet soyut birşeyden neden bu kadar çok korksun ki?

Bu herneyse sanki hükümeti yıkacak birşeymiş gibime geliyor.

Acaba D’nin açılımı antik silahların çalışması için kullanılan bir parola mı ki?Veya onun gibi birşey?
 
Gorosei D'nin anlamını bilmiyor gibi geldi bana. D'yi bilenler sadece Roger, Rayleigh, Roger'ın tayfası ve Whitebeard. Başkası yok sanırım. Bir de hükümetten sadece IM biliyor olabilir.
 
Çok saçma bir ayrıntı diye bana kızacaksınız ama son sayfada Im’in vücudunun her yanının kapkaranlık çizilmiş olmasına rağmen sadece bir yeri tam olarak karartılmamış.

Baskı hatası mı yoksa Oda bize birşey mi demek istiyor orasını bilemedim…

Sizce baskı hatası değilse Im’in vücudundaki tam olarak karartılmayan o şeyi ne olabilir?

Bunu şu yüzden soruyorum.Şeytan ayrıntı da gizlidir.Bu ayrıntı benim dikkatimi çekti.

@Smoker sence Oda bize burada ne anlatmak istiyor.


Oturduğunu gösteriyor o ayrıntı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık