Hepsinin karakteri bir değil görünen kadarıyla. Aramaki ve Kizaru daha yakınlar kutsallara. Akainu ve Fujitora pek haz etmiyor gibi.E Akainu atar yapıyor? Bunlar yapamıyor mu? Gerçi Fujitora bir şeyler sallamış imajı çizdi ama.
Onu nasıl amiral tutuyorlar anlamıyorum. Hadi Garp'ın bir kahramanlık durumu var, peki bunun neyi var acep?Fujitora'nın işine gelir zaten. Devrimcilere bir düşmanlığı yok.
Aksi gibi Akainu ve Fujitora birbirlerine ters gidiyor. Bu amiraller çok değişik adamlar cidden.Hepsinin karakteri bir değil görünen kadarıyla. Aramaki ve Kizaru daha yakınlar kutsallara. Akainu ve Fujitora pek haz etmiyor gibi.
Fujitora da namli bir adam, bir de o salla başı al maaşı takılıyor. Niyetini belli etmiyor ki.Onu nasıl amiral tutuyorlar anlamıyorum. Hadi Garp'ın bir kahramanlık durumu var, peki bunun neyi var acep?
O ikisi de kendi arasında anlaşamıyor. Fujitora kameraların önünde eğilip özür dileyebilecek kadar mütevazi birisi. Akainu içinse bu kurumu küçük düşüren bir hareket. Adalet anlayışları farklı amirallerin.Aksi gibi Akainu ve Fujitora birbirlerine ters gidiyor. Bu amiraller çok değişik adamlar cidden.
Steve Rogers gibi girmiş donanmaya olmuş amiral, neresi namlı? Dediğin ikinci kısma katılıyorum ama, niyeti belli değil. İnsan gibi insan havası var.Fujitora da namli bir adam, bir de o salla başı al maaşı takılıyor. Niyetini belli etmiyor ki.
Namlı olmasa zaten amiral teklifi götürülmez. Dof diyor ya sizin canavar gibi güçlü olduğunuzu duymuştum diye.Steve Rogers gibi girmiş donanmaya olmuş amiral, neresi namlı? Dediğin ikinci kısma katılıyorum ama, niyeti belli değil. İnsan gibi insan havası var.