Saygılar reis izindeyiz.Telefon oto düzeltmiş, adresleriMizi yazmak istemiştim.
Ben baş amiralciyim zaten
Saygılar reis izindeyiz.Telefon oto düzeltmiş, adresleriMizi yazmak istemiştim.
Ben baş amiralciyim zaten
Dozu aştığımı düşünmüyorum ama alınan arkadaşlar varsa özür dilerim.Yönetime şikayet edebilirsiniz.Bu söylediğini bir şey söyleyerek gündeme getirmek bile istememiştim, cidden biraz dozu aşmış bir yorumdu.
Bir tanesi Dragon'da kesinlikle, bilerek saklıyor.Aklıma geldi de 4 tanrı meyvesinden 2 tanesi daha ortaya çıkmadı herhalde. ODA-Sensei bu diğer tanrı meyvelerini bu Holy Knightslara vermiş olmasın? Bu tarz direkt IMU'yu koruyacak, Holy Land'da hüküm sağlayacak kişilere gidip sümük sümük meyvesi vermez herhalde. Hükümette zirvede veya zirveye yakında kimleri gördüysek hepsinde güçlü meyveler vardı. Akainu, Aokiji, Fujitora, Aramaki, Kizaru vs.
God of Rain ondadır da God of Earth ve God of Forest kimdedir acaba?Bir tanesi Dragon'da kesinlikle, bilerek saklıyor.
God of Bostan var Aramaki'de.God of Rain ondadır da God of Earth ve God of Forest kimdedir acaba?
Forest'ın Aramaki'deki olduğunu düşünmüyorum, öyle temenni ediyorum, inşallah değildir. Olmasın lütfen çünkü.
Adamların onları koruma sorumluluğu var yapacak bir şey yok. Benimde hoşuma gitmiyor bu durum doğrusu.Dövüş değil konumları yapılan tehdit ve verdikleri cevap.
Resmen it çekilmiş adamlara aklıma malum örgütün abileri ve generalleri geldi.
E Akainu atar yapıyor? Bunlar yapamıyor mu? Gerçi Fujitora bir şeyler sallamış imajı çizdi ama.Adamların onları koruma sorumluluğu var yapacak bir şey yok. Benimde hoşuma gitmiyor bu durum doğrusu.
Fujitora'nın işine gelir zaten. Devrimcilere bir düşmanlığı yok.E Akainu atar yapıyor? Bunlar yapamıyor mu? Gerçi Fujitora bir şeyler sallamış imajı çizdi ama.