Bu spoiler çıkmadan öncede Buggy sevdiğini söylüyordu zaten yanlama gibi bir durum yok sen iyi takip edememişsin.Amiraller patlar gibi olunca hemen Buggy anlıyorum. Bir daha bana yanladı derseniz külahları değişiriz. @Sodex gör bunları.
Bu spoiler çıkmadan öncede Buggy sevdiğini söylüyordu zaten yanlama gibi bir durum yok sen iyi takip edememişsin.Amiraller patlar gibi olunca hemen Buggy anlıyorum. Bir daha bana yanladı derseniz külahları değişiriz. @Sodex gör bunları.
Seni zortlatmaktan yoruldum sen zortlamaktan yorulmadın la. Favori 10 karakterinizi yazın diye konu var Buggy’i yazmışız işte.@Montana
Ama sen hepsini yazmışsın usta bu yanlamaktan da beter Öss tercihlerinde bütün iyi okulları yazmış gibi ya tutarsa yapmışsın.
Şimdi devrimci üst komutanları>amiral desek, Dragon gücü çok daha etkileyici demek oluyor. Dragon çok güçlü ise, Garp o zaman daha da güçlüdür. Garp çok güçlü ise, Shiki vs Garp+? (ismini unuttum) yapıldığı için Shiki çok daha güçlüdür demek oluyor. Shiki bacağında iki kılıç kullanıyorsa, Zoro 3 kılıç kullandığı için çok daha güçlü demek oluyor, Sanji kılıç kullanmayıp hatta ellerini de kullanmadığı halde Zoro'ya karşıllık veriyorsa, Sanji serideki en güçlüsü demek ki, Tabi Bugs Bunny'leşen Nika'dan sonra( Zoro'dan sonra uydurdum iyicePatlak amiraller.
Foruma hoş geldin Aki. Algı operasyonu yapmayı iki üç seneye öğrenirsin.Never said the admirals got defeated we dont see how it ended.
Amirallerin mi devrimcilerin mi kazandığına dair bir şey denmemiş ki niye herkes birbirine patladın çekiyor :s
Marco düz adam la neyini sevmiyordum önceden Nami ve Saboyu ben de sevmiyordum. Nami animede çok itici sahnelere sahipti de şimdi öyle gıcık gelmiyor. Saboyu da aşırı sevmesem de seviyorum artık. Yamato'ya da gıcıktım şuan seviyorum ısındım çara.Şampiyonlar Ligi
-Roger
-Garp
-Sakazuki
-Ace
-Kid
-Ryuma
-Kizaru
-Franky
-Buggy
-Shiki
Tek sevmediğim diyebileceğim Nami var. Sabo ile Marco'yu da sevmiyordum pek ama şu sıralar antipatik gelmiyorlar eskisi gibi.
King'e eksi yazmasıyla beraber Zoro'ya da eksi yazdıAmirallerin bandajlı halini görünce Sabo 1v2 iyi dayanmış falan diyorduk. Karasu ve Morley reis masaya vurup geçmiş. Devrimci fanları bile bu kadarını beklemiyordu.
Unutmadan ekleyelim. Bölüm dolaylı yoldan yine King'e eksi yazdı. Aramaki'den de tek yemezsin.
Devrimci fanlığından dolayı Sabo fanlığı otomatik olarak yüklenmiyor mu :sMarco düz adam la neyini sevmiyordum önceden Nami ve Saboyu ben de sevmiyordum. Nami animede çok itici sahnelere sahipti de şimdi öyle gıcık gelmiyor. Saboyu da aşırı sevmesem de seviyorum artık. Yamato'ya da gıcıktım şuan seviyorum ısındım çara.
Shiki ve Ryumaya şaşırdım Franky çok güzel tercih. Roger rezalet gerileri zaten gayet iyi tercihler.
Fujitora geleceğin filo amiralidir.Shanks > Fuji + Aramaki
Saka+Kuzan da alamaz.Bu ikili Shanks + Tayfasını alamaz. Sakazuki + Kizaru alır ama.