Onu diyecek kadar yolunu şaşırmış varsa görmek istemem.Alpa Mengü oyun oynuyor demişti.
king>kaido mu senin bu denkleme göre?
Benim zaten Buggy’e olan saygım gerek Crocodile’dan gerekse Mihawk’tan bile daha fazla olmaya başladı.Buggy'i severim zaten. Sadece imparator yapılması saçma gelmişti. Ortaya irade koyduğu için artık o kadar sırıtmıyor ama.
Karasakal artık Shanks’e bulaşmaz arkasının çok sağlam olduğunu sülalenin belalı olduğunu öğrenmiştir çocukken bilmiyordur.Oda Shanks'ı Im ve Kutsal Şövalyelerin senaryosuna transfer etti. Karasakal Shanks yerine Garp'ı öldürecek. Eyvah ki ne eyvah.
Amiraller patlar gibi olunca hemen Buggy anlıyorum. Bir daha bana yanladı derseniz külahları değişiriz. @Sodex gör bunları.Buggy'i severim zaten. Sadece imparator yapılması saçma gelmişti. Ortaya irade koyduğu için artık o kadar sırıtmıyor ama.
Bu Kutsal Şövalyeler bağlantısı doğruysa Shanks'a dokunacak biri yok piyasada. Adamın ülkesini haritadan silerler anında. Devler bile adam için mermi sıkıp mermi yiyor. Kankası imparator. Çırağı desen tanrı oldu.Karasakal artık Shanks’e bulaşmaz arkasının çok sağlam olduğunu sülalenin belalı olduğunu öğrenmiştir çocukken bilmiyordur.