Bu ikili Shanks + Tayfasını alamaz. Sakazuki + Kizaru alır ama.Shanks > Fuji + Aramaki
Babayı alırBu ikili Shanks + Tayfasını alamaz. Sakazuki + Kizaru alır ama.
Amiraller patlar gibi olunca hemen Buggy anlıyorum. Bir daha bana yanladı derseniz külahları değişiriz. @Sodex gör bunları.
Şampiyonlar Ligi
-Roger
-Garp
-Sakazuki
-Ace
-Kid
-Ryuma
-Kizaru
-Franky
-Buggy
-Shiki
Tek sevmediğim diyebileceğim Nami var. Sabo ile Marco'yu da sevmiyordum pek ama şu sıralar antipatik gelmiyorlar eskisi gibi.
Kalbi tekleyen ve öncesinde kızıl it tarafından yollanmış bir hain tarafından yaralanmış bir WB'nin yüzünü almış evet. Gerçi sonra dünyanın merkezine yolculuk etti ama olsun o kadar
Luffy gibi çizildiğinden(ciddiliği) hafife alınıyor gibi ama Luffy vs.sinde tepe taklak edecek böyle görenleri. Ve diyeceğim ki Law nasıl bir canavara karşı direnmiş, onu zorlamışta öyle bir ortamda iyi mücadele vermiş.Karasakal'ı çok hafife alıyorsunuz, adam off-screen GOD!
Bir yerde off-screen varsa değil Şenks, Luffy bile olsa Karasakal yener.
Fuji ve Aramaki birlikte Shanks'ı alamaz.Bırak tayfayı.Bu ikili Shanks + Tayfasını alamaz. Sakazuki + Kizaru alır ama.
Olsun ama o adam Baba'ydı ve onu aldı.Kalbi tekleyen ve öncesinde kızıl it tarafından yollanmış bir hain tarafından yaralanmış bir WB'nin yüzünü almış evet. Gerçi sonra dünyanın merkezine yolculuk etti ama olsun o kadar
Çakısıyla 1 tane Kokutou ile 7 tane Aramaki alır.Mihawkçı arkadaşlardan özür diliyorum Mihawk, Aramaki'yi alabilir gibi.