Sende mi havada öldüğüne inanıyorsun?
Nakavt etmişsin.
Sende mi havada öldüğüne inanıyorsun?
Hancock buraya düşmez ya onun gideceği yer belliYalnız Mihawk, Crocodile, Doflamingo, Boa falan oldukça güçlü bir birlik olur. Dof düştü ama nasıl yenildiği de ortada.
Onu da havada tekledi Luffy.Yalnız Mihawk, Crocodile, Doflamingo, Boa falan oldukça güçlü bir birlik olur. Dof düştü ama nasıl yenildiği de ortada.
Hatalı bulduğum yerleri yazıyorum bakLuffy'nin, Kaido ile yaptığı ilk mücadelesinde attığı yumruklar Kaido'ya hasar bile atmadı. Luffy üstelik Haki kullandığı halde hasar derisini bile aşmıyordu. Onigashima savaşında kullandığı Haki mevcut Haki'siydi tek fark artık Haki'yi artık rakibinin derisinin altına iletebilmesiydi. Demek ki bu seri için en önemli şey Haki.
Luffy, Doflamingo'ya yaptığı gibi bir saldırı yaptı. Eğer Kaido o devasa halinde olmasa Luffy yine aynı şekilde Kaido'nun normal formunu karşılayacak şekilde kolunu büyütür ve Kaido'yu yere yine gömerdi. Burada asıl olay Haki. Luffy'nin attığı son yumruktan çıkan Haki miktarına bak Onigashima yanında karınca gibi kalıyor.
Meyve yetenekleri önemli ama Haki çok daha önemli bir güç. Luffy'nin meyvesi çok farklı bir meyve, onu Haki'yle kıyaslasam hangisinin ağır bastığına karar veremem ama diğer bütün meyvelerde kesinlikle Haki.
Not: Ben Luffy'nin Gear 3 formu derken elini şişirmesini söylemeye çalıştım. Gear 5 formunda olacak tabi ki. Kolunu şişirmesi dolayısıyla o tanımı yaptım. Onu düzelteyim.
Amazon Lily adasının yakınında Cross Guild gemisinin gözüktüğü konuşuluyor. Gemide Alvida varmış.
Her yeteneği herkes aynı güçte kullanabilir mi ama? Mesela fiziğine ve yaşına bağlı olarak bariyer meyvesini yaşlı adam zorlanarak kullanıyordu. Kaido'nun fiziği de Momonosuke'den çok daha güçlü.Ejderha ateşi fiziğine bağlı bir şey değil, kim yese aynı şekil olur.