Reis öyle tepki bilerek mi verilir youtube'a video mu atacak bu adamBilerek o tarz tepkiler veriyor sonrasında hiç yara almadığını gördük.
Reis öyle tepki bilerek mi verilir youtube'a video mu atacak bu adamBilerek o tarz tepkiler veriyor sonrasında hiç yara almadığını gördük.
Mesela biri lastik meyvesi yese Luffy ile aynı güçte yumruk atabilir mi? Hayır, tamamen aynı şeyler olmadıklarını biliyorum ama aynı güçte olduklarını kanıtlayamayız.Momo'nun ateşi Kaido'nun ateşi arasında bir fark yok ve aramaki herşeye fazla tepki veriyor. Karakter yapısı bu. Zaten momo'nun ateşi bi işe yaramadı
Ejderha ateşi fiziğine bağlı bir şey değil, kim yese aynı şekil olur.Mesela biri lastik meyvesi yese Luffy ile aynı güçte yumruk atabilir mi? Hayır, tamamen aynı şeyler olmadıklarını biliyorum ama aynı güçte olduklarını kanıtlayamayız.
Yine bol bol ışıklı mışıklı sahneler çizmesinler de...Olumsuz izleyenler bölüm için 10/10 veya 10/9 veriyorlarmış özellikle dövüş sahneleri çok iyiymiş.
Bölümü yapan kişi şu sahneyi hazırlayan kişiymiş.
Banlı olduğu için kendisi diyor ki: " Ryo güzel topukluyor ama tekniğini geliştirmeli bir Karasakal olmaktan hala uzak. Fiziksel olarak yokum ama ruhen takipteyim Karasakal asla pes etmez. İmza: BirGaripMami "Ryokugyu amirallerin Karasaklı. Millet üzerinde şov yapıyor. @BirGaripMami
Luffy'nin meyvesini küçümsemiyorum herifi tanrı seviyeye çıkarttı. Söylemeye çalıştığım şey Haki'sinin çok daha fazla etkili olduğu.Hakisini küçümsemedim ki ben siz meyveyi küçümsüyorsunuz ama. Meyve olmasa Kaido'yu yenmeyi bırak ölüydü şuan Luffy. Arada bir fanlığınızı bir kenara koyup yorum yapın ya çok zor değil.
Umarım çok efektli bir şey yapıp da bölümün içine etmezler. Güzel bir şekilde dövüş sahnelerine filler bile olsa etkili kareografiler de yedirirlerse balından yenmez.Yine bol bol ışıklı mışıklı sahneler çizmesinler de...
mf arc tek atar alayınaEfekt yüzünden bazen sahneler anlaşılmıyor, en ideali Roger-Wb savaşı bana kalırsa fazlası olmamalı