Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof çıkarsa 1 haftaya yonko olur zaten Kaido öldü şimdi duvarları tırmaliyordur çıkarın beni diye adamın tek korkusu gitti kimsede önünde engel değil
 
Luffy'nin, Kaido ile yaptığı ilk mücadelesinde attığı yumruklar Kaido'ya hasar bile atmadı. Luffy üstelik Haki kullandığı halde hasar derisini bile aşmıyordu. Onigashima savaşında kullandığı Haki mevcut Haki'siydi tek fark artık Haki'yi artık rakibinin derisinin altına iletebilmesiydi. Demek ki bu seri için en önemli şey Haki.

Luffy, Doflamingo'ya yaptığı gibi bir saldırı yaptı. Eğer Kaido o devasa halinde olmasa Luffy yine aynı şekilde Kaido'nun normal formunu karşılayacak şekilde kolunu büyütür ve Kaido'yu yere yine gömerdi. Burada asıl olay Haki. Luffy'nin attığı son yumruktan çıkan Haki miktarına bak Onigashima yanında karınca gibi kalıyor.

Meyve yetenekleri önemli ama Haki çok daha önemli bir güç. Luffy'nin meyvesi çok farklı bir meyve, onu Haki'yle kıyaslasam hangisinin ağır bastığına karar veremem ama diğer bütün meyvelerde kesinlikle Haki.

Not: Ben Luffy'nin Gear 3 formu derken elini şişirmesini söylemeye çalıştım. Gear 5 formunda olacak tabi ki. Kolunu şişirmesi dolayısıyla o tanımı yaptım. Onu düzelteyim.
Hatalı bulduğum yerleri yazıyorum bak :)

1- Luffy dedigin gibi haki kullandığı halde Kaidonun derisini asamiyordu, Kaidonun derisi niye sert Ejderha olmasından :) hakiyle deri asilamiyorsa Meyve > Haki, adamlar meyveyi aşabilmek için haki geliştirmek zorunda kalmışlar, ona rağmen Kaidoya sabaha kadar ryouyla vursa bir şey olmuyordu bu da meyvenin verdiği dayanıklılığın hala hakiden iyi olduğunu gösterir, diğer yandan ryou mutlak bir güc değil, Oden ryou ve kral haki ekleme yapabilmesine rağmen Bariyer meyvesjni asamiyordu, mutlak meyveler var OP evreninde, o yuzden iki unsur arasında Haki > Meyve denemez, Kaido da demiyor zaten, sadece meyve yetmez haki de lazım diyor :)

2- Luffy son atağında ryou eklemeli kral hakili KKG atıyor, ama unutmuşsun sanırım Luffy aynı atağı daha önce vurdu zaten Kaidoya hiçbir şey olmadı, hatta bir daha vuracakti CP0 girdi araya ve Luffy öldu, :) ada kadar yumruğun kutlesiyle fil kadarinki bir olmaz :) bir de Luffy şimdi ıkınsa o kadar hakiyi normal yumrugunda veya G3 yumrugunda toplayamaz, burayı da atliyorsun, Luffy yumruğunu bilerek ada kadar yapiyor ki hem yumruğun kütlesi artsın hem de daha çok haki toplayabilsin diye, haki toplayacagi alanı artırıyor yumruğu büyüterek

3- Bence Nika meyvesiyle Meyve > Haki tescillendi, 800 yıllik kehanete konu olan, yiyeni JoyBoy yapan, Vegapunkun beyaz savaşçı olarak metinlerde okuduğu şey Nika meyvesi, haki böyle tanri meyvelerine gore artık sadece bir araç, bir Nikanin kullandığı hakiye bir de Luffynin kullandığı hakiye bak, :)
 
henüz bilmiyoruz hayalini ama luffy'nin hayal ettiği dünyada doffy gibilerin yerinin olduğunu sanmıyorum. hapisten çıkıp buggy'nin emrine girerse keyif katar seriye ama serinin sonunda ölmeyecekse sıkıntı.
 
Ejderha ateşi fiziğine bağlı bir şey değil, kim yese aynı şekil olur.
Her yeteneği herkes aynı güçte kullanabilir mi ama? Mesela fiziğine ve yaşına bağlı olarak bariyer meyvesini yaşlı adam zorlanarak kullanıyordu. Kaido'nun fiziği de Momonosuke'den çok daha güçlü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık